ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Συμφωνούμε με τον «γίγαντα» Βαγγέλη: Αλλά να πάνε πρώτα τα παιδιά του στην πρώτη γραμμή!

Ελληνικό πρωτάθλημα: Έβαλε «φωτιά» στα ευρωπαϊκά εισιτήρια ο Αστέρας – Επικράτησε με 2-1 του Άρη

Ελληνικό πρωτάθλημα: Έβαλε «φωτιά» στα ευρωπαϊκά εισιτήρια ο Αστέρας – Επικράτησε με 2-1 του Άρη

Ο Αστέρας Τρίπολης μπορεί να βρέθηκε πίσω στο σκορ, όμως έδειξε χαρακτήρα και με παλικαρίσια ανατροπή πήρε τη νίκη με 2-1 επί του Άρη και έβαλε «φωτιά» στα ευρωπαϊκά εισιτήρια.

Το παιχνίδι είχε δύο πρόσωπα. Ένα σε κάθε ημίχρονο, με τον Άρη να είναι κυρίαρχος στο πρώτο, όπου βρήκε και το γκολ που προηγήθηκε με τον Δημήτρη Μάνο (28′) και τον Αστέρα Τρίπολης να παίρνει τα ηνία του αγώνα και να βρίσκει δύο γκολ με διαφορά πέντε λεπτών με τον Ρεγκίς Κρέσπι να είναι ο πρωταγωνιστής για την ομάδα του Μίλαν Ράσταβατς, με τον Ισπανό να πετυχαίνει ένα γκολ (το πρώτο) και να βγάζει την ασίστ για το δεύτερο του Ριέρα.

Καθοριστικό ρόλο στην εξέλιξη του αγώνα έπαιξε η τριπλή αλλαγή του Σέρβου τεχνικού που στο 59′ έριξε στο γήπεδο τους Ριέρα, Ινγκλέσιας και Αλί Μπαμπά, οι οποίοι πρωταγωνίστησαν στην ανατροπή για την ομάδα τους, όντας καθοριστικοί για την αλλαγή ρυθμού και εικόνας για τους γηπεδούχους.

Ο Άρης έμεινε στις εντυπώσεις του πρώτου ημιχρόνου, εκεί όπου ήταν κυρίαρχος, χάνοντας αρκετές φάσεις (πλην του γκολ) για να πετύχει κι άλλα τέρματα. Από το 55′ και μετά οι Κίτρινοι, φάνηκε να μένουν από δυνάμεις και ιδέες με τον Μάντζιο να δίνει χρόνο συμμετοχής και στον Κώστα Μήτρογλου που όμως δεν μπόρεσε να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα στα περίπου δεκαπέντε λεπτά που αγωνίστηκε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Με το αποτέλεσμα αυτό οι Κίτρινοι ναι μεν παρέμειναν στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας με 39 βαθμούς (με παιχνίδι περισσότερο από ΑΕΚ και ΠΑΟΚ που παίζουν αύριο). Αντίθετα, οι Αρκάδες έφτασαν τους 33 βαθμούς και μπήκαν γερά στο κόλπο της… τετράδας, δείχνοντας να «κλειδώνουν» οριστικά την 6η θέση που οδηγεί στα πλέι οφ του πρωταθλήματος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.