ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Στο ξενοδοχείο της αποστολής οι οπαδοί της ΑΕΚ – «Σταματήστε να ξεφτιλίζετε την ΑΕΚ»

Στο ξενοδοχείο της αποστολής οι οπαδοί της ΑΕΚ – «Σταματήστε να ξεφτιλίζετε την ΑΕΚ»

Μερίδα οπαδών της ΑΕΚ βρέθηκε στο ξενοδοχείο που έχει καταλήξει η ομάδα ενόψει της αναμέτρησης με τον ΟΦΗ, στην Κρήτη και έστειλαν το δικό τους μήνυμα.

Πιο συγκεκριμένα κρατούσαν πανό με ένα από αυτά να αναφέρει «σταματήστε να ξεφτιλίζετε την ΑΕΚ, είστε όλοι υπόλογοι» και το άλλο «ΑΕΚ παίξε μπάλα για τον λαό σου».

Το κλαμπ της Original στο Ηράκλειο μάλιστα σε ανάρτησή του στο Facebook ανέφερε:

«Άλλες φορές τέτοιες ώρες η καρδιά θα χτυπούσε δυνατά, το κιτρινόμαυρο ποτάμι θα ετοιμαζόταν να ξεχυθεί προς το Γεντί Κουλέ, τα τύμπανα θα ηχούσαν, οι καπνοί θα σκέπαζαν τον ουρανό και η φωνή μας θα έκανε μέρες για να επανέλθει, αφού το όνομα Της θα ακουγόταν για μια ακόμα φορά στο Ηράκλειο. Στο Ηράκλειο της ΑΕΚ.

Δυστυχώς οι συνθήκες δεν μας επιτρέπουν τίποτα από αυτά. Όμως οι ιδέες και η κουλτούρα μας δεν μας αφήνουν να κάτσουμε με σταυρωμένα χέρια και επειδή έχουμε τη δράση και τη μάχη στο αίμα μας -στεγασμένοι ή άστεγοι- εδώ και 30 χρόνια, κάναμε αυτό που δείχνει η φωτογραφία παρακάτω. Η ΑΕΚ είναι η ΖΩΗ ΜΑΣ και όταν η ζωή μας απειλείται, έχουμε χρέος να παρεμβαίνουμε στην ιστορία μας και να την αλλάζουμε, να την δημιουργούμε και να την στέλνουμε προς την κατεύθυνση που της αξίζει εμείς οι ίδιοι. Να την οδηγούμε προς την ίδια της τη φύση. Το μήνυμα είναι σαφές:

Στην εποχή της μάσκας, ΟΛΟΙ όσοι απαρτίζουν τον οργανισμό ΑΕΚ, με πρώτη την γεμάτη συνεχόμενα λάθη διοίκηση αλλά και όλους τους αμειβόμενους αυτής (παίκτες, υπαλλήλους κ.τ.λ.) να σταματήσουν να κρύβουν τις ατέλειες κάτω από τη μάσκα και να κάνουν αυτό που λέει το πανί μας. Αλλιώς θα είναι υπόλογοι για μια ζωή απέναντι στο λαό της ομάδας.

ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ CLUB

30 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΕΓΑΣΜΕΝΟΙ Η ΑΣΤΕΓΑΣΤΟΙ

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΣΕ ΓΗΠΕΔΑ, ΠΟΡΕΙΕΣ, ΔΡΟΜΟΥΣ, ΠΑΡΚΑ ΚΑΙ ΠΛΑΤΕΙΕΣ ΠΑΝΤΑ ΕΚΕΙ».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.