ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στο έδαφος!

Άνετος ο Ολυμπιακός – Κέρδισε 1-3 τον Απόλλωνα

Άνετος ο Ολυμπιακός – Κέρδισε 1-3 τον Απόλλωνα

Συνεχίζει την επέλαση ο Ολυμπιακός, ο οποίος κέρδισε με 1-3 τον Απόλλωνα Σμύρνης στη Ριζούπολη σε ματς για την 20η αγωνιστική της Α’ Εθνικής.

Οι ερυθρόλευκοι άρχισαν το ματς με τελική προσπάθεια στα.. 15 δευτερόλεπτα (κεφαλιά Μπρούμα), δίνοντας την εντύπωση ότι μπήκαν αγριεμένοι. Δεν ήταν έτσι όμως. Ναι μεν η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς είχε τον έλεγχο και δεν ένιωθε κανέναν κίνδυνο από τους γηπεδούχους, αλλά δεν είχε ένταση στο παιχνίδι της και περίμενε ότι κάποια στιγμή, με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, θα έρθει η φάση. Και όντως έτσι έγινε.

Στο 31′ ο Ντομίνγκες έκανε σοβαρό λάθος μετά τη σέντρα του Ανδρούτσου και… έστειλε τη μπάλα στον Χασάν, ο οποίος από κοντά έκανε το 0-1. Και αφού μπήκε το γκολ, μέχρι το τέλος του ημιχρόνου ο Ολυμπιακός είχε άλλες δύο περιπτώσεις που θα μπορούσε να φτάσει σε δεύτερο γκολ, αλλά οι Φορτούνης και Μπρούμα έκαναν λάθος στην τελική πάσα.

Το παιχνίδι δεν ήταν, συνολικά, καλό και τα πράγματα δεν άλλαξαν στο β’ μέρος, αφού οι Πειραιώτες είχαν το προβάδισμα και μάλλον δεν είχαν ιδιαίτερη διάθεση να φορτσάρουν, ενώ ο Απόλλων μπορεί να ήθελε αλλά δεν μπορούσε. Έτσι, όταν ο Εμβιλά με κεφαλιά στο 72′, μετά το κόρνερ του Βαλμπουενά, έκανε το 0-2, άπαντες πίστεψαν ότι το ματς τελείωσε.

Δεν ήταν ακριβώς έτσι όμως, αφού στο 90′ το λάθος του Σεμέδο στην προσπάθειά του να γυρίσει την μπάλα προς τον Σα, είχε ως αποτέλεσμα το 1-2 από τον Ντάουντα, με την «ελαφρά ταξιαρχία» να μπαίνει στις καθυστερήσεις ελπίζοντας στην ισοφάριση.

Ελπίδες που αποδείχθηκαν αβάσιμες όμως, με τον Ολυμπιακό να βάζει και τρίτο γκολ στο 93′ με κεφαλιά του Χασάν και να παίρνει ακόμη μία νίκη, με αποτέλεσμα να βρίσκεται πλέον στο +14 από την ΑΕΚ και στο +15 από Άρη και ΠΑΟΚ.

Απόλλων Σμύρνης: Βέρχλουστ, Βιτλής, Μπρούτσιτς, Ντομίνγκες, Μπαξεβανίδης (76′ Κιτοκό), Σλίβκα, Τσαμπούρης, Κολ (84′ Καραγκούνης), Μπεντινέλι (76′ Χουχούμης), Μουνιέ (76′ Ντάουντα), Ιωαννίδης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ολυμπιακός: Σα, Ανδρούτσος, Σεμέδο, Μπα, Ρέαμπτσιουκ, Μπουχαλάκης (81′ Τιάγκο Σίλβα), Καμαρά (57′ Εμβιλά), Φορτούνης (63′ Πέπε), Βρουσάι (63′ Βαλμπουενά), Μπρούμα (81′ Μασούρας), Χασάν.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.