ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Ντεμαράζ ανανεώσεων στον Ολυμπιακό – «Έδεσε» και τον Ρ.Σεμέδο

Ντεμαράζ ανανεώσεων στον Ολυμπιακό – «Έδεσε» και τον Ρ.Σεμέδο

Την ανανέωση ακόμη ενός συμβολαίου πρωτοκλασάτου παίκτη ανακοίνωσε ο Ολυμπιακός πριν από λίγα λεπτά.

Ο λόγος για τον Ρούμπεν Σεμέδο που υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας μέχρι το 2023.

Μετά τους Ελ Αραμπί και Μασούρα, το απόγευμα της Πέμπτης οι «ερυθρόλευκοι» ανακοίνωσαν την επέκταση της συνεργασίας τους και με τον Πορτογάλο αμυντικό.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον Ρούμπεν Σεμέδο. Το νέο συμβόλαιο του διεθνούς αμυντικού θα ολοκληρωθεί το καλοκαίρι του 2023.

Ο Ρούμπεν Σεμέδο γεννήθηκε στις 4 Απριλίου 1994 στην πόλη Αμαδόρα της Πορτογαλίας. Ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα από την Ακαδημία της Σπόρτινγκ Λισαβόνας, ενώ μέχρι να μετακομίσει στον Πειραιά φόρεσε τη φανέλα των Ρέους Ντεπορτίου, Βιτόρια Σετούμπαλ, Βιγιαρεάλ, Ουέσκα και Ρίο Άβε

Το καλοκαίρι του 2019 αποκτήθηκε από τον Ολυμπιακό και την πρώτη σεζόν βοήθησε τα μέγιστα έτσι ώστε η ομάδα του να κατακτήσει το πρωτάθλημα, το Κύπελλο Ελλάδας και να φτάσει μέχρι τους «16» του Γιουρόπα Λιγκ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι εμφανίσεις του με τον Ολυμπιακό του άνοιξαν την πόρτα της πρωταθλήτριας Ευρώπης, Πορτογαλίας»!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.