ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

ΑΕΚ: Στην πόρτα της εξόδου ο Ε.Ινσούα – Συμφώνησε με την Αλδοσίβι

ΑΕΚ: Στην πόρτα της εξόδου ο Ε.Ινσούα – Συμφώνησε με την Αλδοσίβι

Το μέλλον του Εμάνουελ Ινσούα στην ΑΕΚ δεν φαίνεται να είναι μεγάλο, καθώς αναμένεται άμεσα να αποτελέσει παρελθόν.

Η πλευρά του Αργεντινού αριστερού μπακ, ο οποίος είχε αποκτηθεί το καλοκαίρι από την AEK για τρία χρόνια, αναζητούσε ομάδα στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού. Είτε στην πατρίδα του την Αργεντινή, είτε στη Βραζιλία είτε ακόμα στις ΗΠΑ και στο MLS.

Τελικά όλα δείχνουν ότι ο Ινσούα θα επιστρέψει στην Αργεντινή καθώς απομένουν πλέον τα τυπικά για την ολοκλήρωση του δανεισμού του στην Αλδοσίβι. Το deal αφορά εξάμηνο δανεισμό, ενώ θα υπάρχει και οψιόν αγοράς του παίκτη από την ομάδα της επαρχίας του Μπουένος Αϊρες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η Αλδοσίβι θα αποτελέσει την πέμπτη ομάδα στην Αργεντινή για τον Ινσούα, ο οποίος είχε ξεκινήσει την καριέρα του από την Μπόκα Τζούνιορς, ενώ φόρεσε επίσης τις φανέλες των Γοδόι Κρουζ, Νιούελς και Ρασίνγκ Κλουμπ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.