L’ Equipe: Συμπεριέλαβε τον Χ.Τζόλη στα 50 κορυφαία ταλέντα του πλανήτη

L’ Equipe: Συμπεριέλαβε τον Χ.Τζόλη στα 50 κορυφαία ταλέντα του πλανήτη

Μία σπουδαία διάκριση σημείωσε ο Χρήστος Τζόλης, καθώς συμπεριλήφθηκε στην λίστα με τα 50 κορυφαία ταλέντα του πλανήτη, σύμφωνα με την L’ Equipe.

Ο Τζόλης, ο οποίος, μάλιστα, έχει… εκτοξεύσει τη χρηματιστηριακή του αξία από τα 4 στα 10 εκατομμύρια ευρώ σύμφωνα με το Transfermarkt, επιλέχθηκε από τους συντάκτες της πασίγνωστης εφημερίδας, μαζί με άλλους 49 παίκτες παγκοσμίως, που έχουν γεννηθεί μετά την 1η Ιανουαρίου του 2001, και δείχνουν πως θα είναι τα μεγάλα αστέρια του μέλλοντος!

Συγκεκριμένα, ο Τζόλης βρίσκεται στο νούμερο 37 της εν λόγω κατάταξης και είναι, φυσικά, ο μόνος Έλληνας της λίστας.

Πρώτος, αξίζει να σημειωθεί, είναι ο Ανσού Φατί της Μπαρτσελόνα, δεύτερος ο Εντουαρντό Καμαβινγκά της Ρεν και τρίτος ο Ράιαν Γκράβενμπερχ του Άγιαξ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!



ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.