ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Ολυμπιακός: Νέο συμβόλαιο μέχρι το 2023 για τον Θ.Ανδρούτσο

Ολυμπιακός: Νέο συμβόλαιο μέχρι το 2023 για τον Θ.Ανδρούτσο

Ο Ολυμπιακός μέσω επίσημης ανακοίνωσης γνωστοποίησε ότι ο Θανάσης Ανδρούτσος υπέγραψε νέο συμβόλαιο συνεργασίας μέχρι το 2023.

Αυτή τη φορά, ήταν η σειρά του Θανάση Ανδρούτσου να υπογράψει νέο συμβόλαιο, το οποίο τον κρατάει στο Πειραιά μέχρι το 2023.

Ο 23χρονος μέσος δουλεύει σκληρά, με τον Πέδρο Μαρτίνς να τον δικαιώνει για την προσπάθεια που κάνει.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός:

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον Θανάση Ανδρούτσο. Το νέο συμβόλαιο του 23χρονου μέσου θα ολοκληρωθεί το καλοκαίρι του 2023.

Ο Θανάσης Ανδρούτσος έχει ξεπηδήσει από το αναπτυξιακό πρόγραμμα του Ολυμπιακού, κάνοντας όλη τη διαδρομή από τη Σχολή του Ρέντη, στην Ακαδημία του συλλόγου και από εκεί στην πρώτη ομάδα. Η πρώτη του εμφάνιση με τους άνδρες ήρθε στις 18/8/2016 στον ευρωπαϊκό εκτός έδρας αγώνα για το UEFA Europa League κόντρα στην Αρόουκα σε ηλικία 19 ετών. Πέρυσι αγωνίστηκε ως δανεικός στον Ατρόμητο ενώ έχει κατακτήσει το πρωτάθλημα του 2017. Έχει περάσει από όλα τα κλιμάκια των εθνικών ομάδων.


Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!


ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.