ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Super League 2: Συνεχίζει με νίκες η Ξάνθη – Πήραν το ντέρμπι της Κρήτης τα Χανιά

Super League 2: Συνεχίζει με νίκες η Ξάνθη – Πήραν το ντέρμπι της Κρήτης τα Χανιά

Η Ξάνθη μπορεί να τα βρήκε σκούρα απέναντι στα Τρίκαλα, όμως κατάφερε έστω και δύσκολα να πάρει τη νίκη με 1-0 και να σκαρφαλώσει στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Το μοναδικό τέρμα που έκρινε την αναμέτρηση πέτυχε ο Καπνίδης με την συμπλήρωση μιας ώρας, γέρνοντας την πλάστιγγα υπέρ των γηπεδούχων.

Στο άλλο ματς, τα Χανιά επικράτησαν με το ίδιο σκορ του ΟΦ Ιεράπετρας, παίρνοντας το τρίποντο στη «μάχη» της Κρήτης.

Ο Ανδρέας Βασιλόγιαννης ήταν αυτός που… καθάρισε για τους Χανιώτες σκοράροντας στο 66′ το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης, με τους γηπεδούχους να επιστρέφουν στις νίκες μετά από διαδοχικές «γκέλες».

Την ίδια ώρα, η Ιεράπετρα παρέμεινε στην ουρά της βαθμολογίας με μόλις 3 βαθμούς.

Το πρόγραμμα της 8ης αγωνιστικής

Σάββατο 13 Φεβρουαρίου
Χανιά-Ιεράπετρα 1-0 (66′ Βασιλόγιαννης)
Ξάνθη-Τρίκαλα 1-0 (60′ Καπνίδης)

Κυριακή 14 Φεβρουαρίου
Παναχαϊκή-Λεβαδειακός (14:45)
Ιωνικός-Καραϊσκάκης (14:45)
Απόλλων Λάρισας-Δόξα Δράμας (14:45)
Εργοτέλης-Διαγόρας (14:45)

Βαθμολογία

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

1.Λεβαδειακός 15
2.Ιωνικός 14
3.Ξάνθη 12
4.Τρίκαλα 12
5.Διαγόρας Ρόδου 11
6.Εργοτέλης 10
7.Παναχαϊκή 10
8.Χανιά 10
9.Απόλλων Λάρισας 5
10.Δόξα Δράμας 4
11.ΑΕ Καραϊσκάκης 3
12ΟΦ Ιεράπετρας 3

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.