Α’ Εθνική: Κόλλησε στα… χιόνια ο Άρης – 0-0 με τον Παναιτωλικό

Α’ Εθνική: Κόλλησε στα… χιόνια ο Άρης – 0-0 με τον Παναιτωλικό

Στο χιονισμένο «Κλ.Βικελίδης» ο Άρης έμεινε στο 0-0 με τον Παναιτωλικό σε ματς για την 22η αγωνιστική της Α’ Εθνικής.

Από την αρχή του παιχνιδιού οι γηπεδούχοι πήραν την κατοχή της μπάλας και στο 7′ πίστεψαν ότι πήραν και το προβάδισμα, αλλά το γκολ του Μπρούνο Γκάμα ακυρώθηκε για οφσάιντ, όπως έδειξε και το VAR. Όπως και να έχει, οι Θεσσαλονικείς συνέχισαν τις προσπάθειές τους για γκολ, αν και η κατάσταση του αγωνιστικού χώρου δεν βοηθούσε, έχοντας την καλύτερη τους φάση στο 21′ με το διαγώνιο σουτ του Μπερτόλιο που απέκρουσε ο Κνετ.

Βασικά, αυτή ήταν η καλύτερη στιγμή γενικά του πρώτου ημιχρόνου, στο οποίο ο Παναιτωλικός πρόσεχε την άμυνα του και είχε και κάποιες τελικές προσπάθειες, χωρίς κάτι το ιδιαίτερο όμως. Η εικόνα του παιχνιδιού παρέμεινε ίδια και στο β’ μέρος, με τον Άρη δηλαδή να έχει τον έλεγχο, να είναι καλύτερος και να πλησιάζει στο γκολ στο 61′ με την κεφαλιά του Μπρούνο -μετά τη σέντρα του Γκανέα- και τη δύσκολη απόκρουση του Κνετ.

Λίγα λεπτά μετά, στο 70′, ο Άκης Μάντζιος έριξε στο ματς τον Μήτρογλου αντί του Γκαρσία ελπίζοντας να βρει τη λύση για να σκοράρει η ομάδα του, η οποία είχε μεταφέρει το παιχνίδι στο μισό γήπεδο. Και η αλήθεια είναι ότι η πίεση θα μπορούσε να φέρει το γκολ και τη νίκη στο 90′ με το σουτ του Μπρούνο Γκάμα, αλλά ο Κνετ έκανε μεγάλη επέμβαση και κράτησε το 0-0, δίνοντας τον βαθμό στον Παναιτωλικό.

Η ομάδα του Αγρινίου, επομένως, πήγε στο +2 από την προτελευταία Λαμία και στο +5 από την τελευταία ΑΕΛ, ενώ ο Άρης κινδυνεύει να δει ΠΑΟΚ και ΑΕΚ να τον πιάνουν στη 2η θέση.

Άρης: Κουέστα, Σούντγκρεν, Ροζ, Μπεναλουάν, Γκάνεα, Κάτσε (79′ Σάκιτς), Σάσα, Γκάμα, Μπερτόλιο (59′ Σίλβα), Γκαρσία (70′ Μήτρογλου), Μαντσίνι (59′ Μπρούνο).

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Παναιτωλικός: Κνετ, Μεντίνα, Τσότσαλιτς, Βάντερσον, Περέιρα, Τσιγγάρας (92′ Μεντόσα), Ταχάρ (79′ Εντιγκά), Μπαρμπόσα (92′ Μαλής), Ντίας, Αριγίμπι (84′ Ντάλσιο), Καρέλης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.