ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στη έδαφος!

Πήρε το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό ο Παναθηναϊκός – Τον κέρδισε 2-1 στη Λεωφόρο

Πήρε το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό ο Παναθηναϊκός – Τον κέρδισε 2-1 στη Λεωφόρο

Ο Παναθηναϊκός ήταν ο μεγάλος νικητής του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, καθώς τον κέρδισε με 2-1 στη Λεωφόρο σε ματς για την 22η αγωνιστική της Α’Εθνικής.

Με το «καλημέρα» ο Παναθηναϊκός έδειξε τις ορέξεις του καθώς στο 5′ ο Μαουρίσιο εβγαλε εκπληκτική κάθετη πάσα στον Ενγκμπακοτό ο οποίος από πλάγια θέση αστόχησε.

Στο επόμενο λεπτό όμως ο Μαουρίσιο «ντύθηκε» εκτελεστής και έκανε το 1-0 για τον Παναθηναϊκό. Ο Σανκαρέ από τα αριστερά έκανε την σέντρα στο δεύτερο δοκάρι και ο Μαουρίσιο με κεφαλιά άνοιξε το σκορ.

Μετά το γκολ ο Παναθηναϊκός σταδιακά υποχώρησε, με τους «ερυθρόλευκους» να πιέζουν για την ισοφάριση.

Τελικά οι δύο ομάδες πήγαν με το 1-0 στα αποδυτήρια.

Στο 73′ οι «πράσινοι» έκαναν το 2-0 και ουσιαστικά «καθάρισαν» τη νίκη. Από το φάουλ του Χουάνκαρ ο Βέλεθ έπιασε την κεφαλιά, ο Σα έχασε τη μπάλα κι ο Σανκαρέ στην κενή εστία πέτυχε το 2-0.

Ο Ολυμπιακός μπόρεσε να μειώσει στο 82′ με τον Ελ Αραμπί. Από την εκτέλεση του Βαλμπουενά ο Μασούρας πήρε την κεφαλιά και μετά από σύγχυση ο Νιας έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι και ο Ελ Αραμπί μείωσε σε 2-1.

Η ομάδα του Πειραιά πίεσε για την ισοφάριση, όμως τελικά έμεινε και με 10 παίκτες, καθώς ο Μπα δέχθηκε δεύτερη κίτρινη κάρτα στο 90′ και αποβλήθηκε.

Παναθηναϊκός: Διούδης, Χουάνκαρ, Βέλεθ, Σένκεφελντ, Σανκαρέ, Ενγκμπακοτό (78′ Αϊτόρ), Ιωαννίδης, Αλεξανδρόπουλος (70′ Νιάς), Μολό, Μαουρίσιο, Καμπετσής (66′ Καρλίτος).

Ολυμπιακός: Σα, Ανδρούτσος, Σεμέδο, Παπασταθόπουλος (56′ Μπα), Ρέαμπτσιουκ, Σίλβα, Καμαρά (77′ Μασούρας), Μπουχαλάκης, Βρουσάι (46′ Βαλμπουενά), Φορτούνης (56′ Ελ Αραμπί), Χασάν (77′ Κάιπερς).


LIVE το Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός

Με 10 ο Ολυμπιακός

90’+4′: Δεύτερη κίτρινη στο Μπα για χτύπημα στον Καρλίτος και αποβολή!

90′: Πέντε λεπτά οι καθυστερήσεις

90′: Ο Διούδης γλιτώνει τον ΠΑΟ κάνοντας τεράστια επέμβαση στο πλασέ του Μασούρα

88′: Ο Βαλμπουενά το εκτελεί και η μπάλα στο τείχος

82′: Από την εκτέλεση του Βαλμπουενά ο Μασούρας πήρε την κεφαλιά και μετά από σύγχυση ο Νιας έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι και ο Ελ Αραμπί μείωσε σε 2-1

ΓΚΟΛ ο Ολυμπιακός

80′: Ο Μασούρας το γύρισμα κι ο Ανδρούτσος εντελώς αμαρκάριστος αστοχεί

Απίθανη ευκαιρία από Ανδρούτσο!

73′: Από το φάουλ του Χουάνκαρ ο Βέλεθ πιάνει την κεφαλιά, ο Σα χάνει τη μπάλα κι ο Σανκαρέ στην κενή εστία πετυχαίνε το 2-0!

ΓΚΟΛ ο Παναθηναϊκός

70′: Ο Νιας αντί του Αλεξανδρόπουλου

66′: Καρλίτος αντί Καμπετσή

64′: Ο Τιάγκο Σίλβα σουτάρει κι από την κόντρα ο Χασάν βγαίνει στο τετ α τετ με το πλασέ του να περνά δίπλα από το δοκάρι

60′: Από πολύ νωρίς ο Παναθηναϊκός έχει γυρίσει όλος πίσω με τον Ολυμπιακό να αναζητεί τρόπο να διασπάσει την πολυπρόσωπη άμυνα

56′: Ο Ελ Αραμπί και ο Μπα αντί των Φορτούνη, Παπασταθόπουλου

48′: Ο ΠΑΟ έξω από την περιοχή του Ολυμπιακού αλλά δεν προκύπτει τελική…

46′: Ο Βαλμπουενά παίρνει τη θέση του Βρουσάι με την επανέναρξη του αγώναΣέντρα στο Β’ ημίχρονο

Τέλος α’ ημιχρόνου

44′: Για πρώτη φορά ο Χασάν με τη μπάλα στην περιοχή από την πάσα του Φορτούνη, ο Αιγύπτιος σουτάρει και η μπάλα πάνω από το δοκάρι

40′: Ο Παναθηναϊκός έχει γυρίσει αρκετά πίσω, ο Ολυμπιακός δυσκολεύεται να βρει χώρους και δεν έχει μπορέσει να παίξει κάθετο ποδόσφαιρο

22′: Κίτρινη στον Καμαρά για φάουλ στον Ιωαννίδη

18′: Ταχύτατη αντεπίθεση του Ολυμπιακού με τον Μπουχαλάκη να κάνει μαγικό άγγιγμα της μπάλας στον Βρουσάι ο οποίος αστόχησε από εξαιρετική θέση

16′: Κεφαλιά του Σεμέδο η μπάλα ψηλά άουτ

ΓΚΟΛ ο Παναθηναϊκός
6′: Ο Σανκαρέ από τα αριστερά κάνει την σέντρα στο δεύτερο δοκάρι κι ο Μαουρίσιο με κεφαλιά ανοίγει το σκορ!

Ευκαιρία για ΠΑΟ
5′: Ο Μαουρίσιο βγάζει εκπληκτική κάθετη πάσα στον Ενγκμπακοτό ο οποίος από πλάγια θέση αστοχεί!

Ξεκίνησε η αναμέτρηση

Οι ενδεκάδες των δύο ομάδων

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Διούδης, Μολό, Βέλεθ, Σένκεφελντ, Χουάνκαρ, Αλεξανδρόπουλος, Μαουρίσιο, Σανκαρέ, Ενγμπακοτό, Καμπετσής, Ιωαννίδης.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Σα, Ανδρούτσος, Σεμέδο, Παπσταθόπουλος, Ρέαμπτσιουκ, Καμαρά, Μπουχαλάκης, Σίλβα, Βρουσάι, Φορτούνης, Χασάν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.