ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Α’ Εθνική: Ο Βόλος κέρδισε 1-2 τον ΟΦΗ στην Κρήτη

Α’ Εθνική: Ο Βόλος κέρδισε 1-2 τον ΟΦΗ στην Κρήτη

Την εξαιρετική του πορεία στο φετινό πρωτάθλημα συνέχισε ο Βόλος στην Κρήτη, ο οποίος κέρδισε με 1-2 τον ΟΦΗ σε ματς για την 22η αγωνιστική.

Καλύτερο ξεκίνημα δεν θα μπορούσαν να κάνουν οι φιλοξενούμενοι, αφού μόλις στο 3ο λεπτό άνοιξαν το σκορ με την κεφαλιά του Περέα μετά τη σέντρα του Ριένστρα (0-1). Γκολ που έδωσε… φτερά στους παίκτες του Βόλου, με αποτέλεσμα στο 21′ να έρθει και το 0-2, αυτή τη φορά με το ωραίο τελείωμα του Δουβίκα μετά την κεφαλιά-πάσα του Περέα.

Οι Θεσσαλοί κυριαρχούσαν σε απόλυτο βαθμό, με τους Κρητικούς από την άλλη πλευρά να κάνουν αισθητή την παρουσία τους μόνο στο 32′, όταν ο Γιαννούλης έστειλε από κοντά τη μπάλα στο δοκάρι μετά την εκτέλεση κόρνερ.

Το κακό για τον ΟΦΗ ήταν ότι το ίδιο σενάριο επαναλήφθηκε στο 51′, αφού η μπάλα πήγε πάλι στο δοκάρι απο το τρομερό σουτ του Στάικου, για να έρθει τελικά το γκολ στο 63′: Γύρισμα του Στάρτζεον, προβολή του Καστάνιος, πρώτο του γκολ με τη φανέλα των Κρητικών και μείωση σε 1-2.

Οι γηπεδούχοι ήταν ξανά στη διεκδίκηση θετικού αποτελέσματος και συνέχισαν να πιέζουν για την ισοφάριση, έχοντας ανεβάσει πολύ την απόδοσή τους σε σχέση με το πρώτο ημίχρονο, αλλά ο Βόλος κράτησε το 1-2 και πήρε τη νίκη, με την οποία ανέβηκε στην 7η θέση.

ΟΦΗ: Σωτηρίου, Κοροβέσης (62′ Λυμπεράκης), Γιαννούλης, Βαφέας (76′ Φερέιρα), Διαμάντης, Ουές, Ντε Γκούζμαν (62′ Γρίβας), Μεγιάδο, Στάϊκός, Στάρτζεον, Καστανιός.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Βόλος: Κλέιμαν, Φερράρι, Γκρίλο, Μήτογλου, Ριένστρα (46′ Κιάκος), Τσοκάνης, Μαρτίνες (92′ Κρητικός), Δουβίκας, Μπαρτόλο (67′ Σάντσες), Νίνης (76′ Σάντος), Περέα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.