Παρελθόν από την ΑΕΚ ο Μ.Λιβάγια – Άμεσο διαζύγιο για τις δύο πλευρές

Παρελθόν από την ΑΕΚ ο Μ.Λιβάγια – Άμεσο διαζύγιο για τις δύο πλευρές

Παρελθόν αποτελεί από την ΑΕΚ ο Μάρκο Λιβάγια, μετά την απόφαση των δύο πλευρών να χωρίσουν οι δρόμοι τους.

Ο Κροάτης επιθετικός ζήτησε να μείνει ελεύθερος για να πάει στην πατρίδα του και να βρίσκεται στο πλευρό της γυναίκα του, που είναι έγκυος.

Η κιτρινόμαυρη ΠΑΕ έκανε δεκτό το αίτημα του 27χρονου άσου, ο οποίος αποχωρεί από την «Ένωση» μετά από τριάμισι σεζόν. Μάλιστα η διαδικασία λύσης συμβολαίου έχει ήδη ολοκληρωθεί, καθώς η συμφωνία για το διαζύγιο έχει επιτευχθεί από την περασμένη Δευτέρα.

Η εξέλιξη αυτή θα ευνοήσει την ΑΕΚ οικονομικά, καθώς θα γλιτώσει περίπου 500.000 ευρώ από το συμβόλαιο του Λιβάγια, ο οποίος πιθανότατα θα μείνει χωρίς ομάδα μέχρι το καλοκαίρι. Ούτως ή άλλως ο Κροάτης μετά την οριστική διαφωνία στις επαφές για την ανανέωση του συμβολαίου του είχε τεθεί εκτός ομάδας και δεν καλείτο καν στις αποστολές.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Λιβάγια, που ήταν πρωταγωνιστής στην κατάκτηση του πρωταθλήματος της ΑΕΚ το 2018, είχε συνολικά 147 εμφανίσεις με 42 γκολ και 29 ασίστ με την κιτρινόμαυρη φανέλα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.