Πρόβλημα στον Παναθηναϊκό με Γ.Σανκαρέ – Αγώνα δρόμου για το ντέρμπι με την ΑΕΚ

Πρόβλημα στον Παναθηναϊκό με Γ.Σανκαρέ – Αγώνα δρόμου για το ντέρμπι με την ΑΕΚ

Ένα νέο πρόβλημα έχει να αντιμετωπίσει ο Λάζλο Μπόλονι, καθώς ο Γιουνούς Σανκαρέ υπέστη θλάση στο δικέφαλο και δύσκολα θα προλάβει το ντέρμπι με την ΑΕΚ στις 28/2.

Ο Σενεγαλέζος μέσος που πραγματοποίησε καταπληκτική εκκίνηση με την πράσινη φανέλα, μετρώντας 2 γκολ και 1 ασίστ σε δύο παιχνίδια, έκανε το απόγευμα της Τετάρτης μαγνητική μετά τις ενοχλήσεις που είχε στον δικέφαλο ως… σουβενίρ από το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό.

Ο 31χρονος μέσος προερχόταν από διακοπή του πρωταθλήματος στην Βουλγαρία, δεν είχε παιχνίδια στα πόδια του(τελευταίο στις 13 Δεκεμβρίου), φαινόταν πως δεν ήταν έτοιμος να πάρει άμεσα ολόκληρο ενενηντάλεπτο αλλά έμεινε στο χορτάρι της Λεωφόρου μέχρι και το τελευταίο λεπτό του ντέρμπι.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τελικά υποφέρει από θλάση πρώτου προς δευτέρου βαθμού στο δικέφαλο. Θα δώσει αγώνα δρόμου να είναι έτοιμος για την εντός έδρας αναμέτρηση κόντρα στην ΑΕΚ στις 28 Φεβρουαρίου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.