Ελληνικό πρωτάθλημα: «Διπλό – χρυσάφι» για την Λαμία (0-1) στην έδρα της ΑΕΛ

Ελληνικό πρωτάθλημα: «Διπλό – χρυσάφι» για την Λαμία (0-1) στην έδρα της ΑΕΛ

Σημαντικό βήμα για την παραμονή της στην Super League πραγματοποίησε η Λαμία μετά τη νίκη με 1-0 στην έδρα της ΑΕΛ, την οποία και «βύθισε» στην βαθμολογία.

H Λαμία πέρασε από το «Αλκαζάρ» (0-1) και ξεμακραίνει τη διαφορά από τον πάτο της βαθμολογίας όπου βρίσκεται η Λάρισα και δεν μπορεί να ξεφύγει με τίποτα, όντας στους 10 βαθμούς!

Στους 18 βαθμούς πλέον η αναγεννημένη Λαμία του Μιχάλη Γρηγορίου, ανέβηκε και πάλι πάνω από τον Παναιτωλικό που έχει έναν βαθμό λιγότερο και ένα παιχνίδι περισσότερο! Υποδέχεται τον ΠΑΣ Γιάννινα την ερχόμενη Κυριακή η Λαμία, με την Λάρισα να παίζει και αυτή εντός με αντίπαλο τον Παναιτωλικό!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Χωρίς νίκη εντός έδρας η Λάρισα, η μοναδική ομάδα φέτος που δεν έχει χαρεί εντός έδρας και έχει ρεκόρ 0-5-6. Δύο νίκες στα τρία τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της η Λαμία και μία ήττα στα 8 τελευταία στο πρωτάθλημα!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.