ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Άρης – Ατρόμητος 3-0: Εύκολο απόγευμα για τους «κιτρινόμαυρους»

Άρης – Ατρόμητος 3-0: Εύκολο απόγευμα για τους «κιτρινόμαυρους»

Ο Άρης χωρίς να συναντήσει ιδιαίτερη αντίσταση επικράτησε με 3-0 του Ατρόμητου και προσπέρασε τον ΠΑΟΚ στον βαθμολογικό πίνακα της Super League.

Οι κίτρινοι μπήκαν στο ματς απειλώντας με σουτ του Γκάμα στο 2′, με κεφαλιά του Σάσα στο 8′ και με σουτ του Μπρούνο στο 11′. Άρα άρχισαν καλά και συνέχισαν καλύτερα, αφού στο 22′ ο Γκάνεα με τρομερό σουτ εκτός περιοχής έστειλε τη μπάλα στο παραθυράκι για το 1-0. Ήταν ένα προβάδισμα που άξιζαν οι Θεσσαλονικείς, οι οποίοι όμως μέχρι το τέλος του ημιχρόνου έριξαν τον ρυθμό τους.

Χωρίς, όμως, αυτό να μπορέσουν να το εκμεταλλευτούν οι Περιστεριώτες, οι οποίοι έγιναν επικίνδυνοι μόνο στο 44′ με το σουτ του Νάτσου που έφυγε άουτ. Ο Ατρόμητος θα μπορούσε να κάνει κάτι καλό και στο 61′ αλλά ο Αγκάγιεφ άργησε να εκτελέσει μετά τη σέντρα του Νταβιώτη, για να ακολουθήσει το δεύτερο γκολ των γηπεδούχων.

Στο 65′ ο Γκάνεα έκανε ωραία σέντρα και ο Σάσα με -επίσης ωραία- κεφαλιά έγραψε το 2-0. Το ματς ουσιαστικά είχε κριθεί, αλλά οι κίτρινοι δεν σταμάτησαν εκεί και στο 80′ πέτυχαν και τρίτο γκολ, αυτή τη φορά με τον Σίλβα μετά την συνεργασία του με τον Μάνο, γιορτάζοντας με το 3-0 το γεγονός ότι ανέβηκαν στη 2η θέση και στο +1 από τον ΠΑΟΚ.

Άρης: Κουέστα, Σούντγκρεν (79′ Σάκιτς), Ροζ, Δεληζήσης, Γκάνεα, Σάσα (79′ Κάτσε), Τζέγκο, Μπρούνο (69′ Σίλβα), Μπερτόλιο (64′ Μάνος), Γκάμα, Μήτρογλου (64′ Μαντσίνι).

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ατρόμητος: Θεοδωράκης, Γκάλο (74′ Ούμπιδες), Γούτας, Γκαλβάο, Τομάσεβιτς, Νάτσος, Χαρίσης, Νταβιώτης, Μουνίθ, Αγκάγιεφ (69′ Ραμπέγιο), Εντομβόνγι (46′ Κωτσόπουλος, 69′ Μάτιτς).

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.