ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

ΑΕΛ – Παναιτωλικός 1-0: Όσο κερδίζουν ελπίζουν στο θαύμα οι Θεσσαλοί

ΑΕΛ – Παναιτωλικός 1-0: Όσο κερδίζουν ελπίζουν στο θαύμα οι Θεσσαλοί

Η ΑΕΛ μπορεί να είναι στην τελευταία θέση της βαθμολογίας, όμως έβγαλε αντίδραση μέσα στο γήπεδο και επικράτησε με 1-0 του Παναιτωλικού.

Το παιχνίδι ήταν σαν τελικός και για τις δύο ομάδες, οπότε ήταν λογικό να τις επηρεάζει ψυχολογικά. Κατά συνέπεια και αγωνιστικά, αφού υπήρχαν πολλά λάθη και ελάχιστες φάσεις. Υπήρξε και ένα γκολ όμως και ήταν και πολύ ωραίο… Στο 37′ ο Πινακάς με φοβερό πλασέ εκτός περιοχής νίκησε τον Μελισσά για το 1-0, το οποίο έμεινε ως το τέλος.

Ο Παναιτωλικός προσπάθησε να πιέσει στο δεύτερο ημίχρονο αλλά το μόνο που κατάφερε ήταν να πάρει μέτρα, αφού δεν είχε κάποια πειστική ευκαιρία, την ίδια ώρα που η ΑΕΛ διαχειριζόταν την κατάσταση και προσπαθούσε να κρατήσει οπωσδήποτε το σκορ. Και το κράτησε.

Έτσι, οι Θεσσαλοί πλησίασαν στο -4, έχοντας και ένα ματς λιγότερο, τους Αγρινιώτες, αποκτώντας ξανά ελπίδες αποφυγής του υποβιβασμού.

ΑΕΛ: Νάγκι, Μαξιμένκο, Μπέρτος, Γιακιμόφσκι, Ακούνια, Νικολιάς (85′ Τρούγιτς), Ζίζιτς, Κολομπίνο, Μπεν Χατίρα (67′ Μιλοσάβλιεβιτς), Ντουρμισάι, Πινακάς.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Παναιτωλικός: Μελίσσας, Περέιρα (87′ Βέργος), Μεδίνα (80′ Τσιγγάρας), Τσότσαλιτς, Βάντερσον (80′ Ντουάρτε), Εντιγκά, Ταχάρ (67′ Μάζουρεκ), Γκόμες, Ντίας, Αριγίμπι, Καρέλης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.