ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Λαμία – ΠΑΣ Γιάννινα 0-0: Μοιράστηκαν από ένα βαθμό οι δύο ομάδες

Λαμία – ΠΑΣ Γιάννινα 0-0: Μοιράστηκαν από ένα βαθμό οι δύο ομάδες

Χωρίς νικητή ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση ανάμεσα σε Λαμία και ΠΑΣ Γιάννινα που έμειναν στο 0-0.

Οι δύο ομάδες άρχισαν καλά στα πρώτα λεπτά αλλά δεν έδωσαν συνέχεια, με συνέπειτα τα λεπτά να περνάνε χωρίς μεγάλες φάσεις, αν εξαιρέσουμε την κεφαλιά του Κάργα στο 26′ για τον ΠΑΣ, την οποία απέκρουσε ο Επασί.

Οι Ηπειρώτες γενικά είχαν τον έλεγχο στο πρώτο ημίχρονο, με τη Λαμία να αγγίζει το γκολ στο δεύτερο και συγκεκριμένα στο 66′, όταν ο ο Λοντίγκιν έκανε πολύ μεγάλη επέμβαση και κράτησε το 0-0.

Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν ως το τέλος να βρουν τον τρόπο για να σκοράρουν αλλά δεν βρήκε κανένα χώρο, με τον ΠΑΣ να αμύνεται σωστά.

Συνεχίζει, επομένως, να ζει με το άγχος η Λαμία, η οποία πήγε στους 19 βαθμούς, όσους έχει και ο ΟΦΗ, στο +2 από τον προτελευταίο Παναιτωλικό.

Λαμία: Επασί, Σκόνδρας, Αντέτζο, Τζανετόπουλος, Μαρτίνεθ, Μπεχαράνο, Τζανδάρης, Ντέλετιτς (89′ Πίτι), Καραμάνος, Ρόμανιτς (58′ Αντάμα), Αραμπούλι.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΠΑΣ Γιάννινα: Λοντίγκιν, Σάλιακας, Κάργας, Εραμούσπε, Πίρσμαν, Καρτάλης, Κάστρο (77′ Λιάσος), Ντομίνγκεζ, Ελευθεριάδης (73′ Μπρένερ), Κρίζμαν (73′ Μιλιντσεάνου), Παμλίδης (90′ Παντελάκης).

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.