ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

«Καρφιά» από τον Π.Γκουαρδιόλα προς την UEFA: «Σκότωσαν τους ποδοσφαιριστές»

«Καρφιά» από τον Π.Γκουαρδιόλα προς την UEFA: «Σκότωσαν τους ποδοσφαιριστές»

Η UEFA και η FIFA πιέζουν όλα τα πρωταθλήματα να ολοκληρωθούν ταχύτερα για την διεξαγωγή του φετινού Euro, κάτι που “βγάζει” από τα ρούχα του τον Πεπ Γκουαρδιόλα.

Ο Καταλανός τεχνικός στάθηκε επ’ αυτού στις δηλώσεις του και ξεσπάθωσε κατά των διοργανώτριων αρχών της UEFA και της FIFA, τις οποίες και κατηγόρησε ευθέως ότι «σκοτώνουν τους παίκτες» με τη διαμόρφωση του προγράμματος στη φετινή σεζόν

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«UEFA και FIFA σκότωσαν τους παίκτες. Πάει πολύ. Δεν είχαν ούτε ένα κενό μεσοβδόμαδα από όταν άρχισε η σεζόν, ούτε ένα. Είναι άνθρωποι, δεν είναι μηχανές. Δεν υπάρχει ποδοσφαιριστής που να μπορεί να αντέξει κάτι τέτοιο, όχι μόνο σωματικά αλλά και πνευματικά, να είναι έτοιμος κάθε μέρα. Ο λόγος που κάνω rotation σε κάθε αγώνα με έξι ή επτά παίκτες είναι επειδή όλοι παραμένουν σε καλή φυσική κατάσταση και έχουμε μια εξαιρετική ομάδα, δεν πρόκειται να αφήσω τους ίδιους να παίζουν μέχρι να μην μπορούν άλλο. Κάποιοι θέλουν να παίζουν κάθε μέρα, αλλά είναι αδύνατον να παίζεις σε όλες τις διοργανώσεις», δήλωσε χαρακτηριστικά, λίγες ώρες πριν από την πρώτη «μάχη» με τη Μπορούσια Ντόρτμουντ για τους «8» του Champions League.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.