Μάντζιος: «Το παιχνίδι με την ΑΕΚ θα είναι ντέρμπι – Θέλει προσοχή»

Μάντζιος: «Το παιχνίδι με την ΑΕΚ θα είναι ντέρμπι – Θέλει προσοχή»

Ο Άρης υποδέχεται την Κυριακή (11/4) την ΑΕΚ στο «Κλεάνθης Βικελίδης», στο πλαίσιο της τρίτης αγωνιστικής των πλέι οφ για την Α΄Εθνική κατηγορία.

Οι Θεσσαλονικείς βρίσκονται στη δεύτερη θέση με 54 πόντους και στο +4 από τον τρίτο ΠΑΟΚ.

Ο προπονητής, Άκης Μάντζιος, με δηλώσεις του στην κάμερα της Nova, αναφέρθηκε στην επικείμενη μάχη με την «Ένωση» και την βαθμολογική σημασία του αγώνα, ενώ στάθηκε και στην υπόθεση παραμονής του Σίλβα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Άκη Μάντζιου:

Τι έγινε στο παιχνίδι με τον Αστέρα;

«Μας προβλημάτισε όλο το πρώτο ημίχρονο. Ήταν το χειρότερο ημίχρονο που κάναμε φέτος. Στην ουσία δεν κάναμε τίποτα από αυτά που θέλουμε ως ομάδα. Το θετικό είναι πως αντιδράσαμε στο δεύτερο ημίχρονο και πήραμε τους τρεις βαθμούς της νίκης που είναι πολύ σημαντικοί για τη συνέχεια της διαδικασίας των πλέι οφ».

Η νίκη με παίχτες από τον «πάγκο»

«Είναι σημαντικό για την ομάδα. Έχουμε ένα γεμάτο ρόστερ, με παίκτες που είναι καλοί και ποιοτικοί. Ξεκινάνε οι 11 και όσα παιδιά έρχονται όταν τους ζητηθεί να βοηθήσουν την ομάδα το κάνουν και αυτό είναι σημαντικό, όχι για εμένα αλλά για την ομάδα».

Η παρουσία των Σίλβα και Μάνου αλλάζουν τα πλάνα του ενόψει του αγώνα της Κυριακής;

«Το κάθε παιχνίδι είναι διαφορετικό. Και ο Σίλβα και ο Μάνος ξέρουμε τι μπορούν να δώσουν. Έχουν αρκετές δυνατότητες και τα δύο παιδιά. Κάθε παιχνίδι είναι διαφορετικό και το σχεδιάσουμε ανάλογα».

Να μείνει ο Σίλβα στον Άρη και τη νέα σεζόν;

«Είναι ένας χαρισματικός παίκτης. Έχει πολλά προσόντα και είναι ένα παιδί που θεωρώ δεν είχε πολλά παιχνίδια πριν τον Άρη. Παιχνίδι με παιχνίδι και αν η ομάδα μπορέσει να ολοκληρώσει τη διαδικασία να τον κρατήσει θα είναι μεγάλη επιτυχία».

Είναι «κλειδί» το παιχνίδι με την ΑΕΚ;

«Αν το δούμε βαθμολογικά θεωρώ πως είναι αγώνας κλειδί. Έχει όμως πολλούς αγώνες ακόμα. Όλα τα ματς είναι δύσκολα. Υπάρχει συσσωρευμένη κόπωση. Είναι ένα ντέρμπι και πάντα θέλει προσοχή».

Τι ρόλο παίζει η ψυχολογία των δύο ομάδων:

«Μιλάμε για ένα ντέρμπι. Παίζει μεγάλο ρόλο το πως θα παρουσιαστεί η κάθε ομάδα. Δεν πρέπει να υποτιμήσουμε σε κανένα σημείο, ούτε να κοιτάξουμε την ψυχολογία της ΑΕΚ. Η ΑΕΚ είναι ΑΕΚ, έχει εξαιρετικούς ποδοσφαιριστές, θέλει ιδιαίτερη προσοχή. Εμείς πρέπει να κοιτάξουμε την ομάδα μας και να παρουσιαστούμε όπως πρέπει για αυτό το παιχνίδι».

Είναι έτοιμος ο Μήτρογλου;

«Θα το δούμε. Δεν ήταν κάτι σοβαρό, ήταν ένας επιπόλαιος τραυματισμός. Θα το δούμε στην προπόνηση πως θα εξελιχθεί».

Με τις απουσίες;

«Οι γνωστές. Οι Μπεναλουάν και Κάτσε και ο Ιωάννου που δεν θα προλάβει να παίξει γιατί είναι ρίσκο, αλλά θεωρώ πως την επόμενη εβδομάδα θα είναι μαζί μας».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πηγή:www.sport-fm.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.