ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Απόλλων Σμύρνης – ΟΦΗ 0-0: «X»αρούμενοι και οι δύο αντίπαλοι

Απόλλων Σμύρνης – ΟΦΗ 0-0: «X»αρούμενοι και οι δύο αντίπαλοι

Ο ΟΦΗ κατάφερε να φύγει με τον πολύτιμο βαθμό της ισοπαλίας από την έδρα του Απόλλων Σμύρνης μετά το 0-0.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν πολύ δυνατά και στο πρώτο 5λεπτο είχαν ήδη απειλήσει δύο φορές, αρχικά με τον Φερνάντεθ και στη συνέχεια με τον Λισγάρα. Όσο για τους φιλοξενούμενους, προσπάθησαν να ισορροπήσουν την κατάσταση στα επόμενα λεπτά και η αλήθεια είναι ότι τα κατάφεραν, χωρίς όμως να έχουν ουσία στο παιχνίδι τους.

Οι Κρητικοί είχαν την κατοχή της μπάλας αλλά δεν ήξεραν τι να κάνουν με αυτή, έχοντας μόνο μία τελική προσπάθεια. Ο Απόλλων, πάντως, ήξερε πώς να γίνεται απειληπτικός και το έκανε και στο 54′ με το σουτ του Φερνάντεθ εντός περιοχής, το οποίο απέκρουσε ο Βάτερμαν.

Οι γηπεδούχοι ήταν προσεκτικοί στην άμυνα και από εκεί και πέρα έψαχναν την κατάλληλη στιγμή για να βγουν μπροστά, ενώ οι Κρητικοί, οι οποίοι ήταν και αυτοί που είχαν μεγαλύτερη ανάγκη τους βαθμούς, δεν μπορούσαν να κάνουν κάτι καλό δημιουργικά.

Έτσι, το παιχνίδι έληξε χωρίς γκολ, με τον Απόλλωνα να πάει στο +9 από την προτελευταία θέση, ενώ ο ΟΦΗ είναι στο +3.

Απόλλων Σμύρνης: Βέρχουλστ, Μπαξεβανίδης, Ντομίνγκες, Λισγάρας, Χουχούμης (85′ Ρώσση), Κολ (86′ Λαγός), Φατιόν, Σλίβκα, Φερνάντεθ (86′ Μουνιέ), Ιωαννίδης (69′ Ντάουντα), Μπεντινέλι.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΟΦΗ: Βάτερμαν, Μαρινάκης, Διαμαντής, Βούρος, Λυμπεράκης, Μεγιάδο, Σακόρ, Ντε Γκούζμαν (56′ Μπαλογιάννης), Σολίς, Στάρτζεον (81′ Ουές), Σαρδινέρο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.