ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Παναθηναϊκός: Παίκτες και προπονητής φυγαδεύτηκαν από το γήπεδο της Λεωφόρου (βίντεο)

Παναθηναϊκός: Παίκτες και προπονητής φυγαδεύτηκαν από το γήπεδο της Λεωφόρου (βίντεο)

Ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε από την ΑΕΚ με 1-0 στη Λεωφόρο για τα πλέι οφ της Superleague κι έμεινε οριστικά για ακόμα μία χρονιά εκτός Ευρώπης.

Ο νέος αποκλεισμός του τριφυλλιού προκάλεσε την οργή των φίλων της ομάδας. Σύμφωνα με το ΑΠΕ, μετά τη λήξη του αγώνα, περίπου 20 οπαδοί βρέθηκαν έξω απ’ το «Απόστολος Νικολαΐδης» κι άρχισαν να φωνάζουν συνθήματα κατά των παικτών, του Λάζλο Μπόλονι και του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ, Γιάννη Αλαφούζου. Με επέμβαση της Αστυνομίας οι οπαδοί απομακρύνθηκαν προς την οδό Π. Κυριακού, όπου δημιουργήθηκε ένας κλοιός από άνδρες των ΜΑΤ, προκειμένου να μην προσεγγίσουν ξανά κοντά στα αποδυτήρια.

Ακολούθως οι άνδρες της ομάδας ασφαλείας του Παναθηναϊκού προετοίμασαν ένα διπλό σχέδιο «διαφυγής» του Λάζλο Μπόλονι και των ποδοσφαιριστών. Λίγο μετά πριν τις 22:30, όλοι οι παίκτες και τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος βγήκαν από τα αποδυτήρια και υπό τη συνοδεία αστυνομικών και σεκιούριτι, πήγαν ως το πάρκινγκ επί της οδού Τσόχα, όπου πήραν τα αυτοκίνητά τους κι αποχώρησαν.

Στην οδό Π. Κυριακού οι οπαδοί είχαν αυξηθεί (πάνω από 100) και μόλις αντιλήφθηκαν την έξοδο των παικτών άρχισαν να τους αποδοκιμάζουν πολύ έντονα και να τους βρίζουν ζητώντας να φύγουν όλοι από τον Παναθηναϊκό. Δεν ήρθαν σε επαφή με τους παίκτες, καθότι μπροστά τους είχαν τοποθετηθεί τρεις διμοιρίες των ΜΑΤ.

Κάποια στιγμή, κοντοστάθηκαν για 2-3 λεπτά στο σημείο οι δύο αρχηγοί του «τριφυλλιού», Δημήτρης Κουρμπέλης και Σωκράτης Διούδης, προκειμένου να μιλήσουν στον κόσμο, όμως οι οπαδοί δεν ήθελαν να ακούσουν τίποτα κι ακολούθως αποχώρησαν και οι δύο παίκτες.

Την ίδια ώρα, ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Λάζλο Μπόλονι «φυγαδεύτηκε» με άλλο αυτοκίνητο από την πάνω πλευρά της οδού Τσόχα, προκειμένου να μην έρθει σε οπτική επαφή με τους οπαδούς.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.