Αστέρας Τρίπολης – ΑΕΚ 1-1: Καλύτερη η ομάδα της Τρίπολης – Πήρε τον βαθμό η Ένωση

Αστέρας Τρίπολης – ΑΕΚ 1-1: Καλύτερη η ομάδα της Τρίπολης – Πήρε τον βαθμό η Ένωση

Σε μία αδιάφορη αναμέτρηση Αστέρας Τρίπολης και ΑΕΚ έμειναν στο 1-1, μία στροφή πριν το τέλος του πρωταθλήματος.

Οι γηπεδούχοι θα μπορούσαν να ανοίξουν το σκορ στο 14′ με το φάουλ του Γκόμες που απέκρουσε ο Αθανασιάδης, όπως θα μπορούσαν να το κάνουν και οι φιλοξενούμενοι στο 16′ με τον Τάνκοβιτς που νικήθηκε από τον Τσιφτσή στο τετ α τετ. Το παιχνίδι γενικά είχε καλό ρυθμό, είχε και φάσεις, όπως το σουτ του Τάνκοβιτς στο 35′ για την Ένωση ή το «στοπ» του Μπακάκη στην κοντινή προβολή του Μπαράλες στο 45′ για τους Αρκάδες, αλλά δεν είχε γκολ.

Όχι στο πρώτο ημίχρονο δηλαδή, γιατί στο δεύτερο ήρθαν κι αυτά… Στο 56′ ο Ανσαριφάρντ έκανε το 0-1 μετά το γύρισμα του Αλμπάνη, για να ακολουθήσει στο 63′ το 1-1 με το εντυπωσιακό πλασέ του Κώτσιρα από δύσκολη θέση. Και όχι μόνο αυτό, αλλά στο 84′ ο Αστέρας θα μπορούσε να βάλει και δεύτερο γκολ και να πάρει τη νίκη με ανατροπή, αλλά η μπάλα πήγε στο δοκάρι μετά την κεφαλιά του Μπαράλες, με το 1-1 να μένει ως το τέλος.

Αστέρας Τρίπολης: Τσιφτσής, Κώτσιρας, Σουάρεθ, Καστάνιο, Άλβαρες (86′ Τασούλης_, Μουνάφο, Μπελόκ (60′ Κρέσπι), Γκόμες (60′ Κανελλόπουλος), Σίτο (60′ Τζίμας), Τιλίκα (73′ Αλί Μπαμπά), Μπαράλες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΑΕΚ: Αθανασιάδης, Σβάρνας, Νεντελτσιάρου, Μπακάκης (65′ Σαρδέλης), Βασιλαντωνόπουλος, Σιμάνσκι, Σάκχοφ, Μιτάι (81′ Μαχαίρας), Τάνκοβιτς (65′ Γαλανόπουλος), Ανσαριφάρντ (76′ Κοσίδης), Αλμπάνης (76′ Μάνταλος).

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.