ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Όλα τα βλέμματα στον Μ.Βαλμπουενά στην φιέστα τίτλου του Ολυμπιακού (βίντεο)

Όλα τα βλέμματα στον Μ.Βαλμπουενά στην φιέστα τίτλου του Ολυμπιακού (βίντεο)

Ο Ματιέ Βαλμπουενά μπορεί να βαδίζει στα 37 χρόνια ζωής, όμως δείχνει να απολαμβάνει κάθε στιγμή του στα ποδοσφαιρικά γήπεδα.

Το ίδιο έκανε και στην σημερινή φιέστα του Ολυμπιακού, όπου έκλεψε τη δόξα από τον Χρήστο Φερεντίνο.

Από τη στιγμή που τελείωσε το ματς με τον ΠΑΟΚ ο βραχύσωμος Γάλλος δεν… κρατιόταν με τίποτα κι όταν ο παρουσιαστής της γιορτής Χρήστος Φερεντίνος τον παρουσίασε, αμέσως απέκτησε και… συμπαρουσιαστή.

Ο Βαλμπουενά πήγε δίπλα του έχοντας ένα ειδικό μηχάνημα (σε σχήμα πιστολιού) για να πίνει με την άνεση του σαμπάνια και αφού άκουγε τα ονόματα των συμπαικτών του τα επαναλάμβανε με τον δικό του μοναδικό τρόπο.

Ο ίδιος απολάμβανε την κάθε στιγμή, οι συμπαίκτες του γελούσαν με την καρδιά τους κι η μοναδική φορά που… σοβάρεψε ήταν όταν κλήθηκε να πει το όνομα του Καλογερόπουλου!

Όσο κι αν προσπάθησε δεν τα κατάφερε αλλά με βλέμμα που δεν μπορούσες να μην το συγχωρέσεις απολογήθηκε λέγοντας: «sorry, it’s difficult for me»

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Βέβαια λίγο αργότερα άκουσε το δικό του όνομα και πριν βρεθεί στο βάθρο με τους συμπαίκτες του φρόντισε να λούσει με σαμπάνια τον Χρήστο Φερεντίνο…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.