ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Ψηλά στην λίστα της ΑΕΚ για την θέση του προπονητή οι Κ.Πιέλ και Τ.Στεφάν

Ψηλά στην λίστα της ΑΕΚ για την θέση του προπονητή οι Κ.Πιέλ και Τ.Στεφάν

Η ΑΕΚ ήδη σκέφτεται την επόμενη μέρα της ομάδας, όπου θα την βρει χωρίς προπονητή στην άκρη του πάγκου.

Για το θέμα προπονητή η ΑΕΚ έχει… χαμηλώσει ξανά τους τόνους για τον Ραζβάν Λουτσέσκου, με τον Ρουμάνο να μένει ξανά πιο πίσω, ενώ έχει χάσει πολύ έδαφος πια η περίπτωση του Βλάνταν Μιλόγεβιτς. Τα τελευταία 24ωρα υπήρχε πληροφόρηση για μελέτη της ΑΕΚ πάνω στην γαλλική αγορά. Και χαρακτηριστικά μελέτησε τα ονόματα του 59χρονου Κλοντ Πιέλ της Σεντ Ετιέν (είναι εκεί από τον Οκτώβριο του 2019 και το καλοκαίρι αναμένεται να φύγει όπως αναφέρεται στην Γαλλία), του 40χρονου Τζουλιέν Στεφάν που δούλεψε στην Ρεν με μεγάλη επιτυχία από τον Δεκέμβριο του 2018.

Έτσι, η γαλλική αγορά ήρθε στο προσκήνιο για την ΑΕΚ, ενώ παραμένει… ψηλά και η ιβηρική με συγκεκριμένα ονόματα από το… πάνω ράφι. Επίσης, δεν θα πρέπει να ξεχνάμε ότι όσο δεν έχουν ομάδα οι Ραζβάν Λουτσέσκου και ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς είναι στη λίστα. Ειδικά ο πρώτος που είναι μία ειδική περίπτωση που θα είχε κλείσει από το Πάσχα, αν δεν είχαν προκύψει σφοδρές αντιδράσεις από μερίδα της «κιτρινόμαυρης» εξέδρας. Κάτι που μέτρησε εκείνη την στιγμή ο Μελισσανίδης και… πάγωσε την υπόθεση.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.