Ολυμπιακός: Με απουσίες στην άμυνα στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό

Ολυμπιακός: Με απουσίες στην άμυνα στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό

Χωρίς μερικά από τα πιο βασικά του γρανάζια στην άμυνα αναμένεται να παραταχθεί ο Ολυμπιακός στο ντέρμπι της Κυριακής με τον Παναθηναϊκό.

Εκτός αποστολής για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στην τελευταία αγωνιστική των Play Offs της Superleague έμειναν οι Μπα, Αβραάμ και Σωκράτης Παπασταθόπουλος, που κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει να δώσει το «παρών» στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας το ερχόμενο Σάββατο (22/5) με τον ΠΑΟΚ.

Η ενημέρωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός

Από 23 ποδοσφαιριστές αποτελείται η αποστολή του Ολυμπιακού για την τελευταία αγωνιστική των Playoffs του πρωταθλήματος.

Ολοκληρώθηκε το πρωί του Σαββάτου η προετοιμασία του Ολυμπιακού για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό. Ο κ. Πέδρο Μαρτίνς γύμνασε τους ποδοσφαιριστές του για τελευταία φορά στο Αθλητικό Κέντρο του Ρέντη και στη συνέχεια ανακοίνωσε τα ονόματα που απαρτίζουν την αποστολή για τον Κυριακάτικο αγώνα (19:30, novasports2HD).

Την αποστολή του Ολυμπιακού αποτελούν οι: Σα, Κρίστινσον, Τζολάκης, Λαλά, Ντρέγκερ, Ανδρούτσος, Σεμέδο, Καλογερόπουλος, Χολέμπας, Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά, Μπουχαλάκης, Καμαρά, Σουρλής, Τιάγκο Σίλβα, Βρουσάι, Μασούρας, Ραντζέλοβιτς, Μπρούμα, Φορτούνης, Βαλμπουενά, Χασάν, Ελ Αραμπί.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.