ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Συμφωνούμε με τον «γίγαντα» Βαγγέλη: Αλλά να πάνε πρώτα τα παιδιά του στην πρώτη γραμμή!

ΑΕΚ: Ξεκινούν τα… «βάσανα» για τους ποδοσφαιριστές – Αγιασμός και πρώτη προπόνηση (φώτο)

ΑΕΚ: Ξεκινούν τα… «βάσανα» για τους ποδοσφαιριστές – Αγιασμός και πρώτη προπόνηση (φώτο)

Η πρώτη προπόνηση της ΑΕΚ έλαβε χώρα και επίσημα σήμερα στα Σπάτα, με τον Βλάνταν Μιλόγεβιτς να κάνει το προπονητικό του ντεμπούτο στην “Ένωση”.

Το παρών έδωσε ο διοικητικός ηγέτης της ΑΕΚ Δημήτρης Μελισσανίδης, που μετά τον Αγιασμό ευχήθηκε και στους παίκτες για την νέα σεζόν. Μαζί του ο Διευθύνων Σύμβουλος Γιώργος Κοσμάς, ο Εκτελεστικός Διευθυντής Γιάννης Παπαδημητρίου, ο τεχνικός διευθυντής Παναγιώτης Κονέ κι επικεφαλής του ποδοσφαιρικού τμήματος, ο Διευθυντής του, Βασίλης Δημητριάδης.

Ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς μίλησε στους παίκτες πριν το ξεκίνημα της προπόνησης, δίνοντας τους τις κατευθυντήριες γραμμές για τους στόχους και τα θέλω του και λεπτομέρειες για το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας. Το μεγαλύτερο μέρος του οποίου θα γίνει στο Πήλιο, με την αποστολή της ΑΕΚ να αναχωρεί αύριο Πέμπτη για την Πορταριά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.