Ολοταχώς για την απόκτηση του Εντσάμ η ΑΕΚ – Δεν εμφανίστηκε στην πρώτη προπόνηση της Σέλτικ

Ολοταχώς για την απόκτηση του Εντσάμ η ΑΕΚ – Δεν εμφανίστηκε στην πρώτη προπόνηση της Σέλτικ

Αισιοδοξία επικρατεί στις τάξεις της ΑΕΚ για την έκβαση της υπόθεσης του Ολιβιέ Εντσάμ.

Ο Γάλλος χαφ απουσίασε από τη χθεσινή πρώτη συγκέντρωση της Σέλτικ, κάτι που ενδεχομένως να προμηνύει το «διαζύγιο» μεταξύ της σκωτσέζικης ομάδας και του ποδοσφαιριστή. Δεν έχει διευκρινιστεί αν ο 25χρονος μέσος πήρε μόνος του τη συγκεκριμένη απόφαση, θέλοντας να πιέσει τη διοίκηση του συλλόγου ή αν είχε υπάρξει επικοινωνία.

Πάντως, στο προπονητικό κέντρο των «κελτών» ήταν όλοι οι παίκτες, εκτός από τους διεθνείς και ο Εντσάμ δεν ανήκει σε αυτή την κατηγορία για τους «πράσινους» της Σκωτίας.

Στην ΑΕΚ τώρα αισιοδοξούν πως μέχρι τις αρχές Ιουλίου θα έχει ξεκαθαρίσει το θέμα και ο Γάλλος μέσος θα ενσωματωθεί στην προετοιμασίας της ομάδας, θέτοντας εαυτόν στη διάθεση του Βλάνταν Μιλόγεβιτς.

Σε ό,τι αφορά τον Γιώργο Τζαβέλλα και τον Σέρχιο Αραούχο, εκείνο που προκύπτει είναι πως δεν αποκλείεται να σημειωθούν εξελίξεις και στις δύο υποθέσεις εντός της ερχόμενης εβδομάδας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Έλληνας αμυντικός αναμένεται να επιστρέψει στην Τουρκία για να λύσει το συμβόλαιό του με την Αλάνιασπορ και την ίδια ώρα θα συνεχιστεί το «πόκερ» με την Λας Πάλμας για τον Αργεντινόρ φορ. Και για τους δύο στόχος είναι να δώσουν το «παρών» στην προετοιμασία επί ολλανδικού εδάφους.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.