ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Πέθανε ο θρυλικός Ρέι Κένεντι της Λίβερπουλ – Είχε κερδίσει 11 τρόπαια με τους «Κόκκινους»

Πέθανε ο θρυλικός Ρέι Κένεντι της Λίβερπουλ – Είχε κερδίσει 11 τρόπαια με τους «Κόκκινους»

Το σύμβολο της Λίβερπουλ, ο Ρέι Κένεντι έκανε 393 εμφανίσεις για τους κόκκινους, σκοράροντας 72 γκολ και κερδίζοντας 11 τρόπαια κατά τη διάρκεια της θητείας του στο Άνφιλντ. Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 70 ετών.

Ο Κένεντι εντάχθηκε στους Reds από την Άρσεναλ το 1974 και ήταν στην εξαιρετικά επιτυχημένη ομάδα της Λίβερπουλ στα τέλη της δεκαετίας του 1970 και στις αρχές της δεκαετίας του ’80. Κέρδισε πέντε πρωταθλήματα Αγγλίας, τρία Κύπελλα Ευρώπης, το Κύπελλο ΟΥΕΦΑ, το Λιγκ Καπ και το Σούπερ Καπ της ΟΥΕΦΑ.

Έκανε επίσης 17 εμφανίσεις με την Αγγλία, σημειώνοντας τρία γκολ.

Ο Ρέι Κένεντι, ο οποίος έφυγε από τη ζωή έχοντας υποφέρει από τη νόσο του Πάρκινσον για 35 χρόνια, ήταν ένα βασικό πρόσωπο στην ομάδα της Λίβερπουλ που κυριάρχησαν τόσο στο αγγλικό όσο και στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο τη δεκαετία του 1970.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.