ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Τι θα θυμόμαστε από τον μπασκετικό «Βig Μac» και τι θέλουμε να ξεχάσουμε…

Τι θα θυμόμαστε από τον μπασκετικό «Βig Μac» και τι θέλουμε να ξεχάσουμε…

Ο Μάκης Ψωμιάδης «τάραξε τα νερά» του μπάσκετ με την παρουσία του και …καθιέρωσε το face control στις συνεντεύξεις Τύπου και στους αγώνες της Α1. Σταδιακά εξελίσσονταν ως ο τρόμος και ο φόβος των αθλητών, των προπονητών αλλά και των δημοσιογράφων. 

Με το τεράστιο πούρο στο στόμα, με το κομπολόι ανά χείρας και με το αγαπημένο του ουίσκι στο πορτ παγκάζ εμφανιζόταν συνεχώς. Α, και με δύο – τρεις σωματοφύλακες, επίσης για …προληπτικούς λόγους. 

Τον συναντούσαμε στα «θρυλικά» «Rumors», «Spartacus» και «Marakes», όπου μας μιλούσε επί ώρες για τα μεγάλα μεταγραφικά σχέδια. Είναι η εποχή της παντοδυναμίας με το χρήμα και τις Moet να ρέουν άφθονες στα τραπέζια.

Στην μπασκετική ζωή μας μπήκε το 1988 και πήρε τα «ηνία» από τον αείμνηστο Τάκη Δημητρακόπουλο. Όλοι θυμόμαστε τη μεταγραφή του Νάσου Γαλακτερού με 170 εκ. δραχμές που έκανε δωρεά στην ΑΕΚ. 

Ο αστικός θρύλος λέει πως μια μέρα τηλεφώνησε στο «Δωματιάκι», το club της Original κοντά στη λεωφόρο Αλεξάνδρας, και είπε στον αρχηγό των οργανωμένων οπαδών της ΑΕΚ Δημήτρη Χατζηχρήστο πως θέλει να κάνει την ΑΕΚ πρώτη. Ο τελευταίος, που διάβαζε την εφημερίδα «Ο Φίλαθλος», είδε τη φωτογραφία του σούπερ σταρ Νάσου Γαλακτερού και τον προκάλεσε να τον αγοράσει. Και το έκανε…

Θυμόμαστε αλλά θέλουμε να ξεχάσουμε την ιστορία με τον Αμερικανό παίκτη Ντάνι Βρέινς, που έπαιρνε αρχικά τα χρήματά του σε σακιά με μπανάνες και στη συνέχεια δήλωνε στους Seattle Times ότι «φοβόμουν πια για τη ζωή μου» και αποκάλυψε ότι είχε απαγάγει τον φίλο του, Κωνσταντίνο, και απειλούσε να τον κάνει κομμάτια. Επίσημη καταγγελία δεν έγινε ποτέ…

Ή ακόμα και την υπόθεση του Τζόνσον ο οποίος τον κατηγορούσε ότι πλαστογράφησε το συμβόλαιό του και από 400χιλ. δολάρια βρέθηκε να διεκδικεί μόλις 45… Θα βρούμε δεκάδες παρόμοιες ιστορίες που θυμόμαστε αλλά θέλουμε να ξεχάσουμε. 

Θυμόμαστε επίσης, τις απομαγνητοφωνημένες συνομιλίες με το θρυλικό «Κύριε Μάκη, μου τελείωσε το φάρμακο» που είπε ο Γιάννης Μπουρούσης, σύζυγος της Χριστίνας Ψωμιάδη. Αλλά και τα όσα υποτιμητικά είπε για τους Παναγιώτη και Γιώργο Αγγελόπουλου, οι οποίοι ακόμα φέρονται δυσαρεστημένοι και δεν «άναψαν το πράσινος φως» για την επιστροφή του στον Ολυμπιακό. 

Θυμόμαστε τη στιγμή που πυροβολήθηκε στα πόδια από κάποιον «Ολλανδό» και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου στη συνέχεια το «έσκασε», μέσα στα αίματα, προκειμένου να αποφύγει τη σύλληψή του λόγω των δεκάδων ενταλμάτων εις βάρος του. Και βεβαίως, να «δώσει ονόματα» στις αστυνομικές αρχές. 

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στο νοσοκομείο Ελπίς, όπου είχε εισαχθεί με έμφραγμα, άφησε την τελευταία του πνοή ο Μάκης Ψωμιάδης και η κηδεία του θα γίνει το Σάββατο. 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.