ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

«Tρελαμένοι» οι Έλληνες οπαδοί: Η πανέμορφη Ελένη, ο «τσολιάς» επιχειρηματίας και ο τριτοετής φοιτητής (φωτό)

«Tρελαμένοι» οι Έλληνες οπαδοί: Η πανέμορφη Ελένη, ο «τσολιάς» επιχειρηματίας και ο τριτοετής φοιτητής (φωτό)

Ξεχωριστό χρώμα στις κερκίδες του κλειστού σταδίου του Τορίνου, όπου διεξάγεται αυτές τις μέρες το προολυμπιακό τουρνουά μπάσκετ δίνουν οι Έλληνες φίλαθλοι, οι οποίοι ακολουθούν πιστά την «επίσημη αγαπημένη», την εθνική μας ομάδα. 

«Καρδιά» της ελληνικής εξέδρας ειναι πρωτίσως οι «Πελαργοί», η οργανωμένη μερίδα των φιλάθλων, που πάει παντύ, όπου κι αν παίζει η ομάδα, ενώ δυναμική παρουσία έχουν και οι Έλληνες που ζουν στο Τορίνο και την ευρύτερη περιοχή. 

Από εκείνους όμως που έχουν έλθει από την Ελλάδα και ξεχώρισαν στις κερκίδες ήταν η 28χρονη Ελένη Καρακεχαγιά και ο Γιώργος Φιλίππου, που ταξίδεψαν παρέα από τη Θεσσαλονίκη – το συνηθίζουν τα τελευταία χρόνια – αλλά και ο τριτοετής φοιτητής της Νομικής Γιώργος, ο οποίος έφτασε στο Τορίνο από το Ηράκλειο, μαζί με τον πατέρα του Κώστα Διαλυνά.

Οι δύο πρώτοι δεν ξχώρισαν μόνο από τα συνθήματα, αλλά και από τον τρόπο που διάλεξαν να ταυτιστούν με την ελληνική ομάδα: Με εκτεταμένο μακιγιάζ σε σώμα και πρόσωπο, με σανδάλια και αρχαιοπρεπές ντύσιμο, αλλά και με μία μεγάλη σημαία να ανεμίζουν καθ’ όλη τη διάρκεια των αγώνων. Μετά το νικηφόρο ματς με το Μεξικό έσπευσαν να φωτογραφηθούν με τον πρόεδρο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Μπάσκετ Γιώργο Βασιλακόπουλο και τον εκ ων θρύλων του εληνικού μπάσκετ Παναγιώτη Φασούλα.

Επιχειρηματιας με μπιτς μπαρ στην Ασπροβάλτα ο Γιώργος Φιλίππου και με σπουδές μάρκετινγκ η Ελένη από την ίδια περιοχή, συγκροτούν αχτύπητο δίδυμο, αν και η 28 καλονή είναι μάλλον απογοητευμένη από την γενικότερη κατάσταση στην Ελλάδα: ετοιμάζεται να μετακομίσει στην Κύπρο, όπου με την αδελφή της θα ασχοληθούν με το εμπόριο. 

Η Ελλάδα πληγώνει τα παιδιά της, ακόμα και αυτά που την υπεραγαπούν…

Από την άλλη ο μελοντικός δικηγόρος και μαχητής της ζωής, καθώς διαχειρίζεται και το πρόβλημα κινητικότητας, Γιώργος έχει μείνει άναυδος με την ενθουσιώδη παρουσία του Θανάση Αντετοκούμπο (φυσικά και του Γιάννη, αλλά αυτός το είχε δείξει από νωρίτερα) στα δύο πρώτα ματς με Ιράν και Μεξικό. Αγαπημένη του ασχολία η στατιστική και όχι μόνο, ανάλυση των παιχνιδιών της Εθνικής.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.