ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Ο παίκτης που δεν υπήρξε ποτέ και… πήρε μεταγραφή 5 εκατ. ευρώ!

Ο παίκτης που δεν υπήρξε ποτέ και… πήρε μεταγραφή 5 εκατ. ευρώ!

Λίγο πριν το τέλος του προηγούμενου αιώνα, το Νοέμβριο του 1999 κυκλοφορεί η είδηση πως ένας Γάλλος ποδοσφαιριστής που έπαιζε στη Μονακό, και διεθνής μάλιστα, είχε κεντρίσει το ενδιαφέρον της Λίβερπουλ. Η μεταγραφή του Ντιντιέ Μπαπτίστ θα έκλεινε από ώρα σε ώρα!

Ήταν κάτι το φυσιολογικό καθώς τότε η αγγλική ομάδα είχε προπονητή τον Ζεράρ Ουγιέ. Τα νέα έπαιξαν από το News of the world και μάλιστα ανέφεραν και το ποσό του μεταγραφής με το σχόλιο: «θα είναι μια ιδανική προσθήκη». Μόνο που η Λίβερπουλ θα έδινε 4.900.000 ευρώ για έναν άνθρωπο που… δεν υπήρχε! Ο κύριος Μπαπτίστ δεν ήταν μέρος του κόσμου μας…

Ερχεται ο Μπαπτίστ

Υπηρεσία του συλλόγου μετέδιδε την πληροφορία που… έρχεται ο Μπαπτίστ

Η επικείμενη μεταγραφή αναπαράχθηκε από πολλά ειδησεογραφικά πρακτορεία της Ευρώπης ενώ η τηλεφωνική υπηρεσία της αγγλικής ομάδας, το «Liverpool ClubCall» που πλήρωνες για να μάθεις πληροφορίες για το σύλλογο, μετέδιδε στο ηχογραφημένο μήνυμά του το γεγονός.

Ποιος ήταν ο ποδοσφαιριστής που θα κόστιζε στους κόκκινους 5 εκατ. ευρώ; Ήταν ένας χαρακτήρας τηλεοπτικής σαπουνόπερας. Πρωταγωνιστούσε στο Dream Team. Βάσει του σεναρίου, ο Μπαπτίστ θα άφηνε την… ΑΣ Μονακό Προ για την…  Χάρτσεστερ Γιουνάιτεντ.

 Το κορυφαίο σχόλιο

Φωτομοντάζ με τον Ουγιέ να ρίχνει στη μάχη τον… Ντιντιέ Μπαπτίστ

Το σενάριο έγινε… είδηση μάλλον από τους οπαδούς της Αρσεναλ. Ο λονδρέζικος σύλλογος είχε εμπλοκή στο σενάριο και οι οπαδοί των κανονιέρηδων ασχολήθηκαν μαζί του σε φόρουμ. Από εκεί… τσίμπησε το πρακτορείο ειδήσεων Hayters την «αποκλειστικότητα», δίνοντας την στο News of the world. Μετά το έμαθε όλο το… the world!

Εντυπωσιακό και άξιο αναφοράς είναι το σχόλιο του δημοσιογράφου του News of the world. Ο συντάκτης είχε γράψει λοιπόν: «Θεωρούμε ότι ο Ντιντιέ Μπαπτίστ θα είναι μια ιδανική προσθήκη για την άμυνα της Λίβερπουλ. Είναι πολύ καλός παίκτης και θα μαθαίνετε συχνά νέα του από εδώ»! 

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πηγή: forzajuve.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.