ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Όταν η ΑΕΚ έπαιρνε βαθμό στο «Σαν Σίρο» κόντρα στην Μίλαν

Όταν η ΑΕΚ έπαιρνε βαθμό στο «Σαν Σίρο» κόντρα στην Μίλαν

Ένα παιχνίδι προ 23 ετών με την Μίλαν θυμήθηκε μέσω των social media η ΑΕΚ.

Το εν λόγω ματς είχε λήξει ισόπαλο χωρίς τέρματα (0-0), με τους κιτρινόμαυρους να έχουν τα παράπονά τους από την διαιτησία καθώς δεν είχε μετρήσει γκολ του Δημήτρη Σαραβάκου.

«Μίλαν-ΑΕΚ απόψε το βράδυ στο Σαν Σίρο, ακριβώς 23 χρόνια μετά την πρώτη αναμέτρηση των δύο ομάδων στα ευρωπαϊκά κύπελλα. Ήταν η 3η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Champions League των 16 ομάδων τη σεζόν 1994-95 και η ΑΕΚ ήταν η πρώτη ελληνική ομάδα που συμμετείχε στη διοργάνωση. Η πανίσχυρη Μίλαν της εποχής, λίγους μήνες μετά το 4-0 επί της Μπαρτσελόνα στον τελικό της διοργάνωσης στο Ολυμπιακό Στάδιο, επέστρεψε στην Αθήνα για να «γνωρίσει» τη Νέα Φιλαδέλφεια.

Το τελικό 0-0 ανάμεσα στις δύο ομάδες αδικεί την ΑΕΚ, αφού κανονικό γκολ του Δημήτρη Σαραβάκου δεν είχε μετρήσει ως οφσάιντ. Στη φωτογραφία, οι εμβληματικοί αρχηγοί των δύο ομάδων Στέλιος Μανωλάς και Φράνκο Μπαρέζι ανταλλάσσουν λάβαρα μπροστά στον Ούγγρο διαιτητή Σάντορ Πουλ, υπό τα βλέμματα των γκολκίπερ Ηλία Ατματσίδη και Σεμπαστιάνο Ρόσι», ανέφερε η ΠΑΕ στα social media.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΠΗΓΗ: Sportfm

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.