ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

O Παναθηναϊκός παγώνει το… Ρότερνταμ!

O Παναθηναϊκός παγώνει το… Ρότερνταμ!

Ο Αριστοτέλης Μπενόγλου δίνει μία… ιστορική πινελιά στην επιστροφή του Τριφυλλιού στο Ντε Κάιπ, τριάντα πέντε χρόνια μετά…

1984. Ο πρώτος νεκρός από AIDS στην Ελλάδα είναι γεγονός. Το νοσοκομείο «Σωτηρία» δεν κατάφερε να προσφέρει θεραπεία (cure) στον άτυχο άνδρα.

Οι The Cure όμως ανακουφίζουν χιλιάδες τυμπανικούς υμένες, κυκλοφορώντας το πέμπτο album τους με τίτλο The Top. Ο Παναθηναϊκός του Γιάτσεκ Γκμοχ, με κεκτημένη ταχύτητα από το πρόσφατο νταμπλ, θέλει να αποδείξει πως είναι top και σε διεθνές επίπεδο. Μετά από μεγάλη μάχη, ο Μπάμπης Χολίδης χαρίζει το χάλκινο μετάλλιο στη χώρα μας, στα 57 κιλά της ελληνορωμαϊκής πάλης, στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λος Άντζελες. Μια άλλη μάχη όμως, ελληνοολλανδική αυτή τη φορά, ξεκινάει.

Ένα χέρι σκίζει το νούμερο 18 από το ημερολόγιο για να ξεπροβάλει το 19. Σεπτέμβρης. Μαρτύρων Τροφίμου, Σαβατίου και Δορυμέδοντος. Φέγενορντ – Παναθηναϊκός, στάδιο Ντε Κάιπ του Ρότερνταμ. Μια μικρή προσευχή από τον αθάνατο αρχηγό Γιάννη Κυράστα, για να μη μετατραπεί σε τόπο μαρτυρίου το γήπεδο τoυ μεγαλύτερου λιμανιού της Ευρώπης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Να περάσουν καλά τα πρώτα είκοσι λεπτά και πολλή προσοχή στον Ρουντ Γκούλιτ. Οι Έλληνες πρέπει να παίξουν απλά, ψύχραιμα και δυνατά», συνιστά ο σπίκερ της ΕΡΤ-2 (και στιχουργός παράλληλα) Γιάννης Αργυρίου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.