ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Γήπεδο ΑΕΚ: Τη Δευτέρα πέφτουν οι υπογραφές για την Υπογειοποίηση

Γήπεδο ΑΕΚ: Τη Δευτέρα πέφτουν οι υπογραφές για την Υπογειοποίηση

Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοίνωσε ότι τη Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου στις 13.00 στα γραφεία της Περιφέρειας Αττικής θα… πέσουν οι υπογραφές της σύμβασης για την υπογειοποίηση τμήματος της οδού Πατριάρχου Κωνσταντίνου στη Νέα Φιλαδέλφεια ανάμεσα στην Περιφέρεια Αττικής και την ανάδοχο του έργου, εταιρία Intrakat.

Πλέον, η ΑΕΚ μετράει.. αντίστροφα για να ξεκινήσει το μεγάλο έργο της υπογειοποίησης που σχετίζεται με το γήπεδο της ομάδας στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Η ενημέρωση της ΠΑΕ ΑΕΚ

“Σύσσωμη η κιτρινόμαυρη οικογένεια και το ερασιτεχνικό σωματείο της ΑΕΚ χαιρετίζουν με απόλυτη ικανοποίηση ένα ακόμα αποφασιστικό βήμα για την ολοκλήρωση του μεγάλου μας ονείρου, με την κατασκευή του γηπέδου μας στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Μετά από περίπου πέντε χρόνια τιτάνιου αγώνα, στη διάρκεια του οποίου ξεπεράστηκαν συνεχόμενα προβλήματα και υψηλά εμπόδια, την Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου στις 13.00 στα γραφεία της Περιφέρειας Αττικής, παρουσία του Περιφερειάρχη Αττικής, κ. Γιώργου Πατούλη, του θεμελιωτή και εγγυητή του ιστορικού έργου, κ. Δημήτρη Μελισσανίδη, του προέδρου της ερασιτεχνικής ΑΕΚ, κ. Αλέξη Αλεξίου και ιστορικών μορφών της ομάδας μας θα υπογραφεί η σύμβαση για την Υπογειοποίηση τμήματος της οδού Πατριάρχου Κωνσταντίνου στη Νέα Φιλαδέλφεια ανάμεσα στην Περιφέρεια Αττικής και την ανάδοχο του έργου, εταιρία Intrakat.

Ένα έργο το οποίο, εκτός του ότι θα ανακουφίσει κυκλοφοριακά την πόλη της Νέας Φιλαδέλφειας και θα απελευθερώσει δέκα στρέμματα έξτρα χώρου για τους δημότες, οι οποίοι σε όλο αυτό το μήκος του δρόμου δεν θα έχουν την καθημερινή ενόχληση των αυτοκινήτων, είναι απαραίτητο για την έκδοση της άδειας λειτουργίας του γηπέδου της ομάδας.

Ένα ακόμα μεγάλο βήμα για το μεγάλο μας όνειρο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ένα ακόμα βήμα πιο κοντά! ”

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.