ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Κόμπι Μπράιαντ: Η συμφωνία που είχε κάνει με τη σύζυγό του είναι ο λόγος που είναι ακόμα ζωντανή

Κόμπι Μπράιαντ: Η συμφωνία που είχε κάνει με τη σύζυγό του είναι ο λόγος που είναι ακόμα ζωντανή

Ο Κόμπι Μπράιαντ προτιμούσε να μετακινείται στο Λος Άντζελες με ελικόπτερα, είχαν όμως συμφωνήσει με τη γυναίκα του να μην πετάνε ποτέ μαζί, σύμφωνα με μια καινούρια αναφορά.

«Εκείνος και η Βανέσα είχαν συμφωνήσει ότι δεν θα πετούσαν ποτέ μαζί σε ελικόπτερο», ανέφερε πηγή στο περιοδικό People τη Δευτέρα. Ο ίδιος, ωστόσο, δεν εξήγησε το λόγο πίσω από τη συμφωνία του ζευγαριού.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, ο θρύλος των Los Angeles Lakers πετούσε μόνο με ελικόπτερα με πιλότο τον Άρα Ζαμπογιάν, ο οποίος βρίσκεται, επίσης, ανάμεσα στους νεκρούς του μοιραίου δυστυχήματος.

Σε συνέντευξή του το 2018 ο Μπράιαντ είχε δηλώσει ότι προτιμούσε να ταξιδεύει με ελικόπτερο προκειμένου να αποφεύγει την κίνηση στους δρόμους, και έτσι να απολαμβάνει περισσότερο χρόνο με την οικογένειά του και τις κόρες του.

«Η κίνηση ξεκίνησε να γίνεται πολύ, πολύ κακή. Έπρεπε να βρω έναν τρόπο όπου θα μπορούσα να προπονούμαι και να συγκεντρώνομαι στο άθλημα, αλλά να μην χαραμίζω χρόνο από τις οικογενειακές στιγμές», είχε αναφέρει ο ίδιος χαρακτηριστικά και πρόσθεσε: «Έτσι λοιπόν κοίταξα τα ελικόπτερα, προκειμένου να έχω τη δυνατότητα να βρίσκομαι πίσω σε 15 λεπτά και έτσι ξεκίνησε αυτό».

Ο 41χρονος Μπράιαντ, η 13χρονη κόρη του Τζιάνα και οι υπόλοιποι επτά επιβαίνοντες του ελικοπτέρου κατευθύνονταν προς αγώνα μπάσκετ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η 13χρονη κόρη του «Black Mamba» ετοιμαζόταν να βγει στο παρκέ, ενώ ο διάσημος πατέρας της θα καθόταν στον πάγκο του προπονητή. Στο ελικόπτερο επέβαιναν και δύο άλλες συμπαίκτριες της Τζιάνα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.