ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Κόμπι Μπράιαντ: Έρευνες έδειξαν ότι το μοιραίο ελικόπτερο δεν είχε μηχανικό πρόβλημα

Κόμπι Μπράιαντ: Έρευνες έδειξαν ότι το μοιραίο ελικόπτερο δεν είχε μηχανικό πρόβλημα

Νέα στοιχεία έρχονται στο «φως» της δημοσιότητας καθώς οι έρευνες για το μοιραίο δυστύχημα του θρύλου του ΝΒΑ φτάνουν σιγά σιγά στο τέλος τους.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Εθνικής Υπηρεσίας Ασφάλειας στις Μεταφορές των ΗΠΑ, ύστερα από τις έρευνες που διεξήχθησαν στο σημείο της συντριβής, οι ερευνητές εκτιμούν πως ο κινητήρας του ελικοπτέρου δούλευε και οι έλικες περιστρέφονταν τη στιγμή της πρόσκρουσης.

Μεταξύ άλλων, η NTSB διενεργεί έρευνα για το κατά πόσον οι δυσμενείς καιρικές συνθήκες και συγκεκριμένα η ομίχλη έπαιξε ρόλο στο δυστύχημα. Ακόμη, ανακοίνωσε ότι ο πίνακας οργάνων του ελικοπτέρου καταστράφηκε στη συντριβή, οι περισσότερες συσκευές μετατοπίστηκαν, ενώ τα χειριστήρια πτήσης ήταν σπασμένα και είχαν καταστραφεί από τη φωτιά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αξίζει να σημειωθεί πως η τελική έκθεση για τα αίτια αναμένεται να εκδοθεί σε έναν χρόνο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.