Ο Κόμπι Μπράιαντ πέθανε «γρήγορα» μετά από τραύμα από «αμβλύ όργανο» – Τι αναφέρει το πιστοποιητικό θανάτου

Ο Κόμπι Μπράιαντ πέθανε «γρήγορα» μετά από τραύμα από «αμβλύ όργανο» – Τι αναφέρει το πιστοποιητικό θανάτου

Ανακοινώθηκαν τα ακριβή αίτια του θανάτου του μεγάλου αστέρα του παγκοσμίου μπάσκετ, Κόμπι Μπράιαντ.

Σε τραύμα από αμβλύ αντικείμενο αποδίδεται ο θάνατος του Κόμπι Μπράιαντ, ο οποίος έχασε τη ζωή του σε συντριβή ελικοπτέρου τον περασμένο μήνα, στην Καλιφόρνια, σύμφωνα με το πιστοποιητικό θανάτου που έχει στην κατοχή του το FOX 11.

Το πιστοποιητικό αναφέρει πως η σορός του Μπράιαντ μεταφέρθηκε στο κοιμητήριο Pacific View Memorial Park and Mortuary στο Corona Del Mar, το οποίο έχει αναλάβει και όλες τις δύσκολες διαδικασίες για την οικογένεια Μπράιαντ.

Το έγγραφο αναφέρει πως ο Μπράιαντ σκοτώθηκε σε συντριβή ελικοπτέρου ενώ το αίτιο θανάτου περιγράφεται ως «τραύμα από αμβλύ αντικείμενο» με το διάστημα ανάμεσα στον τραυματισμό και τον θάνατο να περιγράφεται ως μικρό.

Σύμφωνα με το Entertainment Tonight, η κηδεία του διάσημου μπασκετμπολίστα και της 13χρονης κόρης του, που βρήκε μαζί του τραγικό θάνατο στο δυστύχημα με το ελικόπτερο, έγινε ήδη σε κλειστό κύκλο. Ανοιχτή τελετή στη μνήμη τους αναμένεται να γίνει στις 24 του μήνα στο Staples Center.

Ο Κόμπι Μπράιαντ και η κόρη του έχασαν τη ζωή τους μαζί με ακόμα εννέα άτομα, ενώ πετούσαν με ελικόπτερο για να συμμετάσχουν σε τουρνουά μπάσκετ στη σχολή Mamba Sports Academy. Ο Μπράιαντ προπονούσε την ομάδα της Τζιάνα, η οποία επρόκειτο να παίξει το ίδιο απόγευμα. Η ίδια και μία ακόμα συναθλήτριά της ήταν μεταξύ των θυμάτων.

Σύμφωνα με το πρώτο πόρισμα που έδωσε την Παρασκευή στη δημοσιότητα η Εθνική Επιτροπή Ασφάλειας Μεταφορών, τα συντρίμμια του ελικοπτέρου δεν έδειξαν σημάδια μηχανικής βλάβης- αν και ευρήματα που να προσδιορίζουν τα αίτια του δυστυχήματος δεν αναμένονται πριν από έναν χρόνο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.