ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Πόσα θα δίνατε για μια μπλούζα του Ντιέγκο Μαραντόνα; (βίντεο)

Πόσα θα δίνατε για μια μπλούζα του Ντιέγκο Μαραντόνα; (βίντεο)

Τις ευχαριστίες του προς τον Τσίρο Φεράρα εξέφρασε ο Ντιέγκο Μαραντόνα μετά την πώληση μιας φανέλας του με το Νο10 της εθνικής Αργεντινής που χρονολογείται από το 1987.

Η φανέλα πουλήθηκε έναντι του ποσού των 55.000 ευρώ, τα οποία θα διατεθούν στην καταπολέμηση της πανδημίας στη Νάπολι.

Οι δύο παλαίμαχοι άσοι, Φάμπιο Καναβάρο και Τσίρο Φεράρα έχουν φτιάξει ένα ίδρυμα για να βοηθήσουν τη γενέτειρα τους σε αυτή τη δύσκολη περίοδο.

Η εν λόγω φανέλα ήταν δώρο του Μαραντόνα στον Φεράρα τον καιρό που ήταν συμπαίκτες στη Νάπολι.

https://www.instagram.com/p/B_HtFrIDoDd

«Κερδίσαμε άλλο ένα ματς για τη Νάπολι και τους αγαπημένους Ναπολιτάνους. Ίσως ήταν το πιο σημαντικό ματς και το κερδίσαμε μαζί, ενωμένοι, όπως κάναμε πάντα.

Σε ευχαριστώ Τσίρο επειδή για άλλη μια φορά με άφησες να νιώσω το συναίσθημα του να είμαι μέρος αυτών των υπέροχων ανθρώπων.

Με αφήσατε να ακούσω τις κραυγές 80.000 κόσμου στο “Σαν Πάολο”, επειδή η πρωτοβουλία σας μάζεψε 80.000 ευρώ, χάρη στο δικό μου Νο.10. Ένιωσα την ίδια χαρά και το ίδιο πάθος. Αξέχαστο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Είναι τιμή μου που συνεισέφερα στο να βοηθήσουμε αυτούς τους ανθρώπους», έγραψε στα social media o Μαραντόνα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.