ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Μ. Τζόρνταν: Τι σκέφτηκε όταν πρωτοείδε τον Κ. Μπράιαντ – «Αν ήμουν συμπαίκτης του δεν θα του πάσαρα την γαμ@@νη μπάλα»

Μ. Τζόρνταν: Τι σκέφτηκε όταν πρωτοείδε τον Κ. Μπράιαντ – «Αν ήμουν συμπαίκτης του δεν θα του πάσαρα την γαμ@@νη μπάλα»

Τι συνέβη όταν οι δύο θρύλοι του μπάσκετ συναντήθηκαν για πρώτη φορα;

Ο Μάικλ Τζόρνταν θυμήθηκε τι σκέφτηκε όταν είδε τον 19χρονο Κόμπι να παίρνει όλο το παιχνίδι πάνω του.

Το 5ο και το 6ο επεισόδιο του «The Last Dance» ήταν σίγουρα ξεχωριστό, αφού πρωταγωνιστικό ρόλο είχε ο Κόμπι Μπράιαντ. O Μάικλ Τζόρνταν, στα αποδυτήρια μετά από αγώνα, μίλησε για τις σκέψεις του για τον Κόμπι και παραδέχεται γελώντας στους συμπαίκτες του ότι ο 19χρονος πιτσιρικάς των Λέικερς μπορεί να ξεχωρίζει στο παρκέ…

«Αυτό το μικρό αγόρι των Λέικερ πάει με όλους στο ένα εναντίον ενός. Δεν αφήνει το παιχνίδι να έρθει σε αυτόν. Βγαίνει εκεί έξω και το παίρνει. Αν ήμουν συμπαίκτης του δεν θα του πάσαρα την γαμη@@νη μπάλα. Αν θες ξανά την μπάλα, καλό θα ήταν να πάρεις ριμπάουντ».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://twitter.com/Ballislife/status/1257147323970392066

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.