ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

«Πες ότι δε με πουλάς και μένω»: Το βράδυ που ο Ντέμης πέταξε 1.3 δις στα σκουπίδια για χάρη της Original

«Πες ότι δε με πουλάς και μένω»: Το βράδυ που ο Ντέμης πέταξε 1.3 δις στα σκουπίδια για χάρη της Original

Είναι γνωστό πως οι έρωτες είναι ζήτημα καρδιάς και όχι λογικής…

Καμιά φορά η διαμόρφωση της Ιστορίας μπορεί να είναι ζήτημα μιας μικρής λεπτομέρειας, απλά μια στιγμής. Μια λάθος επιλογή λίγων δευτερολέπτων, ένα απειροελάχιστο έλλειμμα συγκέντρωσης, μια μικρή αδράνεια και ολόκληρη η Ιστορία μπορεί να αλλάξει. Σίγουρα είναι πολλοί οι άνθρωποι που έχουν σκεφτεί πόσο διαφορετικά θα μπορούσαν να είχαν πάει τα πράγματα στη ζωή τους αν είχαν κάνει μια επιλογή αντί μιας άλλης. Σίγουρα ένας από αυτούς είναι ο Ντέμης Νικολαΐδης όταν φέρνει στο μυαλό του εκείνη τη μεγάλη χαμένη ευκαιρία κόντρα στην Λοκομοτίβ Μόσχας τον Μάρτιο του 1998.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Διαβάστε περισσότερα στο menshouse.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.