ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Το στοίχημα του Ρομάριο με τον Γ.Κρόιφ με φόντο το καρναβάλι του Ρίο

Το στοίχημα του Ρομάριο με τον Γ.Κρόιφ με φόντο το καρναβάλι του Ρίο

Οι Βραζιλιάνοι ως γνωστόν λατρεύουν το καρναβάλι του Ρίο και πίσω από αυτό κρύβεται μία ιστορία ανάμεσα στον Ρομάριο και τον Γιόχαν Κρόιφ.

Ο Γιόχαν Κρόιφ είχε τον Βραζιλιάνο φορ στη Μπαρτσελόνα τη διετία 1993-95. Δύο χρόνια, κατά τη διάρκεια των οποίων «γεννήθηκαν» διάφορες ιστορίες για τον τρόπο ζωής του Ρομάριο, τις διαφωνίες του με τον προπονητή, τη σχέση μίσους που έγινε φιλία με τον Κρίστο Στόιτσκοφ.

Το σκηνικό που ξεχωρίζει, όμως, είναι το στοίχημα του με τον Κρόιφ, λόγω του καρναβαλιού στο Ρίο. Ο Ρομάριο ήθελε να φύγει νωρίτερα για να το χαρεί περισσότερο, ο προπονητής ήθελε να τηρηθεί το πρόγραμμα και τελικά μετά το τέλος μιας προπόνησης, κάνουν συμφωνία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Αν βάλεις δύο γκολ στο επόμενο ματς, θα πάρεις έξτρα μέρες άδειας», ήταν η πρόταση του Κρόιφ και ο Ρομάριο συμφώνησε. Και αφού συμφώνησε, στο επόμενο ματς έκανε χατ-τρικ από το πρώτο ημίχρονο, ζήτησε αλλαγή νωρίς στο δεύτερο και «όταν ο Κρόιφ και οι συμπαίκτες επέστρεψαν στα αποδυτήρια, εγώ ήμουν έτοιμος και στο δρόμο για το αεροδρόμιο ήδη».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.