ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

«Παρελθόν» από τον Παναθηναϊκό ο Μ.Χεζόνια – Αρνήθηκε την πρόταση των πρασίνων

«Παρελθόν» από τον Παναθηναϊκό ο Μ.Χεζόνια – Αρνήθηκε την πρόταση των πρασίνων

Η πλευρά του Μάριο Χεζόνια απάντησε αρνητικά στην πρόταση που είχε καταθέσει η ΚΑΕ Παναθηναϊκός.

Οι «πράσινοι» είχαν καταθέσει πρόταση ανανέωσης, η οποία ανερχόταν στα 2 εκατομμύρια ευρώ (μαζί με τη ρήτρα των 400.000 ευρώ για την Μπαρτσελόνα) για νέο διετές συμβόλαιο συνεργασίας.

Ωστόσο, μετά από δύο παρατάσεις που είχε ζητήσει και πάρει η πλευρά του Super Mario για να εξετάσει τις επιλογές της, ο Κροάτης φόργουορντ απάντησε αρνητικά δια του εκπροσώπου του, ολοκληρώνοντας τη σύντομη θητεία του στον Παναθηναϊκό, όπου αποθεώθηκε από τους φιλάθλους του «τριφυλλιού».

Πλέον στον Παναθηναϊκό επανεξετάζουν άμεσα τις εναλλακτικές τους, προκειμένου να πλαισιώσουν τον Οκάρο Ουάιτ στη θέση «4», με τον Νάιτζελ Χέιζ να είναι στην κορυφή της λίστας. Παράλληλα, οι πρωταθλητές Ελλάδας βρίσκονται και σε αναζήτηση ενός Έλληνα σέντερ ως back up των Γιώργου Παπαγιάννη και Τζεχάιβ Φλόιντ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.