Τεράστια κέρδη για την πόλη του Μιλγουόκι από το πρωτάθλημα των Μπακς και τον Γ.Αντετοκούνμπο

Τεράστια κέρδη για την πόλη του Μιλγουόκι από το πρωτάθλημα των Μπακς και τον Γ.Αντετοκούνμπο

Το πρωτάθλημα των Μπακς εκτός από μεγάλη χαρά και ικανοποίηση στους φιλάθλους, έφερε και… χρυσάφι στην πόλη!

Τα playoffs και οι Finals του ΝΒΑ έδωσαν μία άνευ προηγουμένου ώθηση στην οικονομία του Μιλγουόκι, η οποία απέφερε 57.5 εκατομμύρια δολάρια!

Αυτό ανακοίνωσε το Visit Milwaukee, ο οργανισμός που έχει αναλάβει την προώθηση της πόλης. Μοιάζει δεδομένο, αλλά τα περισσότερα κέρδη προήλθαν στους τελικούς του ΝΒΑ, με 28 εκατομμύρια δολάρια να μπαίνουν στις τοπικές επιχειρήσεις.

Μόνο το Game 6 (και τελευταίο) των τελικών, απέφερε κέρδη 5.8 εκατομμυρίων δολαρίων. Τα έσοδα χωρίζονται στις μετακινήσεις, στην εστίαση, στις πωλήσεις, την αναψυχή, τις ενοικιάσεις και τις υπηρεσίες που προσφέρουν οι επιχειρήσεις.

Αναλυτικά τα κέρδη, ανά γύρο των playoffs

1ος γύρος (Μαϊάμι Χιτ): $2.7 εκατ.

2ος γύρος (Μπρούκλιν Νετς): $12.8 εκατ.

3ος γύρος (Ατλάντα Χοκς): $14.1 εκατ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τελικοί (Φίνιξ Σανς): $28 εκατ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.