ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Μ.Πόρτερ: «Δεν αισθάνομαι άνετα να εμβολιαστώ – Υπάρχουν παρενέργειες και δεν θέλω να το ρισκάρω»

Μ.Πόρτερ: «Δεν αισθάνομαι άνετα να εμβολιαστώ – Υπάρχουν παρενέργειες και δεν θέλω να το ρισκάρω»

Το ΝΒΑ ετοιμάζεται να επιβάλει κυρώσεις προς τους ανεμβολίαστους παίκτες και ο Μάικλ Πόρτερ των Ντένβερ Νάγκετς εκφράζει τη διαφωνία του.

Ο Πόρτερ, που πρόσφατα υπέγραψε νέο πενταετές συμβόλαιο με τους Νάγκετς, αξίας 170 εκατ. δολαρίων, προστέθηκε στη λίστα αρκετών παικτών που δεν επιθυμούν να εμβολιαστούν γιατί όπως είπε φοβάται τις παρενέργειες.

Συγκεκριμένα ο Πόρτερ είπε: «Έχω νοσήσει δύο φορές από κορωνοϊό, είδα πώς αντέδρασε το σώμα μου και, αν και οι πιθανότητες είναι ελάχιστες, υπάρχει ενδεχόμενο να υπάρξουν παρενέργειες αν κάνεις το εμβόλιο. Οπότε δεν αισθάνομαι άνετα να το κάνω.

»Η στάση μου σχετικά με το αν πρέπει να γίνει υποχρεωτικό το εμβόλιο είναι ότι σίγουρα δεν πρέπει να συμβεί αυτό. Πρέπει ο καθένας να αποφασίσει για τον εαυτό του. Αν θες να το κάνεις, επειδή αισθάνεσαι ασφαλής, τότε να το κάνεις. Αυτό είναι καλό για εσένα. Αν όμως δεν αισθάνεσαι ότι πρέπει να το κάνεις, τότε μην το κάνεις.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

»Έχω νοσήσει δύο φορές και δεν ξέρω τι θα γίνει στο σώμα μου με το εμβόλιο. Ξέρω, όμως, πώς θα αντιδράσει το σώμα μου στον κορωνοϊό. Δεν θέλω, λοιπόν, να ρισκάρω κάνοντας κάτι που ίσως επηρεάσει το σώμα μου».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.