Ολυμπιακός: Οριστική συμφωνία με την ΕΡΤ για τα τηλεοπτικά

Ολυμπιακός: Οριστική συμφωνία με την ΕΡΤ για τα τηλεοπτικά

Ο Ολυμπιακός μετά από 2 χρόνια απουσίας επιστρέφει στην Basket League, με το μόνο θέμα που απέμενε να είναι τα τηλεοπτικά δικαιώματα.

Οι εντός έδρας αγώνες του ελληνικού πρωταθλήματος θα μεταδίδονται από την ΕΡΤ με τους «ερυθρόλευκους» να προτιμούν την πρόταση των 950.000 ευρώ (1.200.000 μεικτές αποδοχές) όπως σας είχε αποκαλύψει το Gazzetta αντί αυτής της Nova που είχαν στα χέρια τους και ήταν αρκετά μεγαλύτερη.

Ο Ολυμπιακός προτίμησε την ΕΡΤ αφενός για να δώσει την ευκαιρία σε περισσότερους οπαδούς του να τον παρακολουθούν από την τηλεόραση και αφετέρου μπορεί να το έκανε για να δείξει την επιθυμία του να συμβάλλει στην κεντρική διαχείριση μία μέρα μετά τη συνάντηση των Παναγιώτη και Γιώργου Αγγελόπουλου με τον Βαγγέλη Λιόλιο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πλέον όλοι οι αγώνες πρωταθλήματος θα μεταδίδονται από την ΕΡΤ. Η αρχή για τους Πειραιώτες θα γίνει την Κυριακή στις 17:00 και με τον αγώνα Ολυμπιακός – ΑΕΚ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.