Μεταγραφική ενίσχυση για την ΑΕΚ – Παίρνει τον Ίαν Χάμερ

Μεταγραφική ενίσχυση για την ΑΕΚ – Παίρνει τον Ίαν Χάμερ

Η ΑΕΚ προχωρά στην προσθήκη του Ίαν Χάμερ, που αποτελεί τον εκλεκτό του Στέφανου Δέδα .

Ο Μάνι Χάρις αποχαιρέτησε την ΑΕΚ, η οποία βγήκε στην αγορά για να τον αντικαταστήσει, όχι όμως με περιφερειακό αλλά με ψηλό. Ο Στέφανος Δέδας είχε έτοιμες λίστες και σύμφωνα με πληροφορίες του SPORT24 κατέληξε στον Ίαν Χάμερ, έναν 31χρονο Αμερικανό με ύψος 2μ.01 που μπορεί με το δυναμικό του παιχνίδι να παίξει και στις δύο θέσεις των ψηλών. Και στο τέσσερα και στο πέντε, κυρίως όμως θα προσφέρει ως πάουερ φόργουορντ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Χάμερ έπαιξε στο Πανεπιστήμιο Πρίνστον από το 2009 έως το 2013, δεν έγινε draft το 2013 και ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα από την Γερμανία. Φόρεσε τις φανέλες τις Ουλμ, της Μπίσονς, της Γκέτινγκεν, της Σάρατοφ, της Μονακό, της Νίζνι, της Μπαντίρμα, της Όλντενμπουργκ και της Πετκίμ, στην οποία αγωνίστηκε την περασμένη σεζόν.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.