ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ι.Παπαπέτρου: «Δεν ξεχνώ όσα έζησα στον Ολυμπιακό – Τιμή να είμαι αρχηγός του Παναθηναϊκού»

Ι.Παπαπέτρου: «Δεν ξεχνώ όσα έζησα στον Ολυμπιακό – Τιμή να είμαι αρχηγός του Παναθηναϊκού»

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου αποτέλεσε το κεντρικό πρόσωπο σε αφιέρωμα της Euroleague και μίλησε για την πορεία της καριέρας του και την παρουσία του στον Παναθηναϊκό.

«Μεγάλωσα σε μπασκετική οικογένεια, έπαιζε ο πατέρας μου, ο οποίος μου έκανε παρατηρήσεις και με βοηθούσε να εξελιχθώ ως άνθρωπος και να γίνω αυτός που είμαι σήμερα. Όσον αφορά τις αποφάσεις που έχω πάρει στην καριέρα μου και τις ομάδες όπου έχω παίξει μέχρι τώρα, ήταν 100% δικές μου αποφάσεις βάσει ό,τι με έκανε χαρούμενο εκείνη τη στιγμή κι ό,τι ήθελα εγώ», ανέφερε αρχικά ο 27χρονος φόργουορντ και πρόσθεσε:

«Δεν διαγράφονται τα πέντε χρόνια που πέρασα στον Ολυμπιακό, είναι κομμάτι μου. Είμαι χαρούμενος για ό,τι έγινε κι ό,τι καταφέραμε, αλλά αποφάσισα να κάνω αυτό το άλμα. Είμαι χαρούμενος εδώ, προσπαθώ να δίνω τα πάντα για τον Παναθηναϊκό και χαίρομαι που ανήκω σε αυτή την ομάδα. Έγινα αρχηγός, έχω περισσότερες ευθύνες κι εύχομαι να πετύχουμε μεγαλύτερα πράγματα.

Ο Παναθηναϊκός είναι μεγάλος σύλλογος, με σπουδαία ιστορία και παράδοση κι αποτελεί τιμή για εμένα να είμαι αρχηγός μετά από όλους όσοι ήταν στο παρελθόν».

Για το γεγονός ότι είναι αρχηγός των «πράσινων», είπε: «Είμαι μέλος αυτής της ομάδας, είμαι κι αρχηγός της. Πιστεύω στις δυνατότητές μας. Προσπαθώ να προπονούμαι σωστά και να είμαι διαθέσιμος όσο μπορώ περισσότερο, ίσως να μεταλαμπαδεύσω την εμπειρία μου στους νεότερους παίκτες, την εμπειρία από την Ευρωλίγκα όπου παίζω για όγδοη χρονιά, να βοηθάω με ό,τι τρόπο μπορώ τους συμπαίκτες μου, την ομάδα μου, ώστε να πάμε μπροστά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πρέπει να δίνω το καλό παράδειγμα. Προσπαθώ σε όλη μου τη ζωή να προπονούμαι όσο πιο σκληρά μπορώ, να κάνω το καλύτερο δυνατό καθημερινά, ώστε να δίνω το καλό παράδειγμα σε όλους στην ομάδα».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.