ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Euroleague: Επέβαλε πρόστιμο 5 χιλιάδων ευρώ στον Παναθηναϊκό για αναμμένο πυρσό

Euroleague: Επέβαλε πρόστιμο 5 χιλιάδων ευρώ στον Παναθηναϊκό για αναμμένο πυρσό

Η Euroleague τιμώρησε την ΚΑΕ Παναθηναϊκός με πρόστιμο ύψους 5 χιλιάδων ευρώ για ένα αναμμένο πυρσό στο ματς με τη Φενέρμπαχτσε.

Από εδώ και στο εξής το… τριφύλλι θα πρέπει να είναι ιδιαίτερο προσεκτικό για τις επόμενες υποχρεώσεις για τη διοργάνωση στο ΟΑΚΑ, αφού είναι υπότροποι. Απαιτείται μεγάλη προσοχή γιατί σε περίπτωση που γίνει κάτι παρόμοιο στο μέλλον, οι διοργανωτές θα είναι έτοιμοι για νέα τιμωρία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το ΟΑΚΑ θεωρείται μία από τις πιο καυτές έδρες στην Ευρώπη και σίγουρα η… πράσινη ΚΑΕ θέλει να προφυλάξει την ομάδα από νέo πρόστιμο ή τιμωρία στο μέλλον.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.