ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

BBC:Εντυπωσιακό αφιέρωμα στον πρωταθλητή Γιάννη Αντετοκούνμπο

BBC:Εντυπωσιακό αφιέρωμα στον πρωταθλητή Γιάννη Αντετοκούνμπο

Το BBC, ένα από τα μεγαλύτερα δημοσιογραφικά μέσα στον πλανήτη τίμησε τον «Black History Month» για τη Μεγάλη Βρετανία, με ένα εντυπωσιακό αφιέρωμα στον δικό μας Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Αρχικά το εν λόγω αφιέρωμα περνά από την αρχή τη ζωή του «Greek Freak» και το πόσο δύσκολα ήταν τα παιδικά του χρόνια στην Ελλάδα, ζώντας μέσα στην φτώχεια, αλλά και το πόσο δεμένος έμεινε με την οικογένειά του, χαρακτηρίζοντάς τον ως «έναν πρωταθλητή, ακτιβιστή και έναν από τους πιο κυρίαρχους παίκτες της γενιάς του, ο «Greek Freak» είναι εξίσου μεγάλος σταρ στο γήπεδο όσο και εκτός».

Ακόμα, στέκεται και στην πολιτική του δράση όσον αφορά τη βία κατά των Αφροαμερικανών στις ΗΠΑ, θυμίζοντας ένα μέρος από τον λόγο που είχε βγάλει τον Ιούνιο του 2020 όταν είχε βρεθεί στην πορεία για το «Black Lives Mattters» στο Μιλγουόκι, αναφέροντας: «Θέλουμε αλλαγή, θέλουμε δικαιοσύνη και γι ‘αυτό είμαστε εδώ. Γι’ αυτό θα κάνω πορεία μαζί σας».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τέλος, στέκεται και στο φιλανθρωπικό του έργο πίσω στην Ελλάδα, επισημαίνοντας πως «το 2019, εκτός σεζόν, ο Γιάννης επέστρεψε στην Ελλάδα για να λάβει μέρος σε μια σειρά από φιλανθρωπικές εκδηλώσεις. Έχουμε ακόμα πολλά χρόνια για τον Γιάννη, μόλις στα 26 είναι τρομακτικό αυτό που έχει ήδη επιτύχει και τι θα μπορούσε ενδεχομένως να επιτύχει στο μέλλον. Στο γήπεδο και εκτός αυτού, ο Greek Freak γίνεται σιγά σιγά είδωλο».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.