ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

AEK: Ζημιές στο γήπεδο στα Λιόσια – Προβληματισμός στους ιθύνοντες της ομάδας

AEK: Ζημιές στο γήπεδο στα Λιόσια – Προβληματισμός στους ιθύνοντες της ομάδας

Μεγάλος προβληματισμός υπάρχει στις τάξεις των ιθύνοντων της ΑΕΚ αφού το νέο της «σπίτι» έχει υποστεί ζημιές σε αρκετούς χώρους του γηπέδου στα τρία ματς που έχουν δώσει οι «κιτρινόμαυροι» στο κλειστό.

Μάλιστα στην ΑΕΚ τονίζουν πως είναι κρίμα να συμβαίνουν ζημιές σε μία τόσο μεγάλη επένδυση από πλευράς του ιδιοκτήτη της ομάδας, Μάκη Αγγελόπουλου, με την «ένωση» να περιμένει εδώ και χρόνια τη μετακόμισή της στο δικό της γήπεδο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η ΑΕΚ ωστόσο σε μακροσκελή ανακοίνωσή της από τις 10 Οκτωβρίου είχε προειδοποιήσει άπαντες, αφού όπως τόνισε χαρακτηριστικά ο σεβασμός το νέο «σπίτι» της ομάδας ήταν απαραίτητος, με τους ιθύνοντες της «ένωσης» να έχουν ήδη δει τα πρώτα δείγματα γραφής, καθώς το νέο «σπίτι» των «κιτρινόμαυρων» είχε ήδη υποστεί ζημιές.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.